vrijdag 22 september 2023
32.8 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
0
(0)

DNA voorzitter Bee bij herdenking 45 jaar Stiwewa

lees ook ...

Global warming voorbij, nu Global boiling

De first lady van de Republiek Suriname, Mellisa Santokhi-Seenacherry, is momenteel in New York, waar zij deelneemt aan enkele bijeenkomsten. Dit doet zij op uitnodiging van diverse organisaties. Ook ...

DNA voorzitter Marinus Bee MSc. LL.B, was aanwezig bij de herdenking van 45 jaar Stiwewa op zaterdag 15 juli 2023 te Winti Wai. Hij gaf aan graag een goede relatie te hebben met de ontwikkelingsorganisatie Stiwewa. 

De organisatie en de jongeren zijn uitgenodigd voor gesprek om informatie te verschaffen over het concept van Stiwewa. Het doel is dan om samen met de verantwoordelijke beleidsmakers te zitten, om te kijken hoe er een duurzame bijdrage kan worden geleverd.

“Wat u hier doet is ontwikkelen vanuit de basis. Om dit land te ontwikkelen is er een duidelijk gecommitteerd ontwikkelingsplan nodig en dat missen we in dit land”, zei de voorzitter in zijn felicitatietoespraak. Hij zei dat er veel van kinderen wordt verwacht, terwijl er niet in de kinderen wordt geïnvesteerd.

De buurt organisatie zet zich in voor een betere woonomgeving in de achtergestelde buurten van Paramaribo Zuid. Daarbij richt Stiwewa zich niet alleen tot sociaal-culturele en creatieve activiteiten maar ook tot concrete maatschappelijke noden van de buurtbewoners. De parlementsvoorzitter is blij met de organisatie, vooral omdat de mensen zich pro-deo inzetten voor de achtergestelden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA voorzitter Bee bij herdenking 45 jaar Stiwewa