zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
0
(0)

DNA-vergadering derde keer afgeblazen

lees ook ...

OGA en partners bundelen krachten voor Wereld Schoonmaakdag ...

Ter ere van Wereld Schoonmaakdag op 16 september hebben verschillende organisaties zich verenigd om diverse gebieden in het hele land schoon te maken. Hierbij wordt de nadruk gelegd op het bewustmaken...

Drie keer na elkaar is de vergadering van de Nationale Assemblee uitgesteld, waarin de Casinowet, Toezicht en Controle Kansspelen en de Loterijwet zouden worden behandeld. Twee keren wist men geen quorum te verlenen en vandaag is de vergadering nogmaals niet gehouden, omdat er een technische storing ontstond, die de hele volksvergadering belette om bij elkaar te komen.

De huishoudelijke vergadering die voor vandaag gepland stond, is ook niet doorgegaan. In deze vergadering zouden onder andere commissies van rapporteurs worden benoemd voor de wijziging van de Kiesregeling en de grondwet. Dit zijn heel belangrijke onderwerpen.

Initiatiefvoorstellen zijn ingediend. Wijziging van de Kiesregeling werd ingediend door de NDP-fractie en Assembleelid Edward Belfort van de ABOP. Ook de VHP-fractie heeft een initiatiefvoorstel, voor wijziging van de grondwet.

Bron Foto: De Nationale Assemblee

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA-vergadering derde keer afgeblazen