dinsdag 27 september 2022
33.4 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
0
(0)

DNA uit reces; vrijdag de jaarrede van de president

lees ook ...

Ministry of the Interior swears in Spanish interpreter

Marciano Edgar Armaketo has been sworn in as an interpreter and translator from Spanish to Dutch and vice versa at the Ministry of the Interior (BiZa) by director Mohamad Nasier Eskak. Viewed from the...

Na een rustperiode van drie weken heeft De Nationale Assemblée (DNA) de werkzaamheden in de week van 20 september 2021 hervat. Vanaf dinsdag 21 september is een aanvang gemaakt met de commissie vergaderingen. De commissie Staatsuitgaven in DNA onder leiding van Asiskumar Gajadien heeft op deze dag een bespreking gehouden op de griffie van de DNA.

Op donderdag 23 september 2021 zal het parlement in een openbare vergadering, de stand van zaken met betrekking tot Covid-19 in Suriname bespreken en de kwestie energie tarieven. Daarnaast staat de start van het nieuwe schooljaar 2021- 2022 op de agenda. Parlementsvoorzitter Marinus Bee zal hiernaast op vrijdag 24 september 2021, een toespraak houden tijdens een virtuele meeting van de 57 ste Board of Directors van de Heavenly Culture World Peace (HWPL).

Voor de komende periode maakt het parlement zich klaar voor de jaarrede van de president. Deze vindt jaarlijks in een Buitengewone Openbare vergadering plaats, op  de eerste werkdag in oktober.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA uit reces; vrijdag de jaarrede van de president