zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
0
(0)

DNA treft maatregelen in verband met nieuwe coronagolf

lees ook ...

The President addresses businesses in New York

President Chan Santokhi has arrived in New York. He'll take part in the General Assembly of the UN. A thorough schedule that includes bilateral talks as well as trade and investment restrictions will ...

De Nationale Assemblee heeft afgezien van “de academische week”,  die op programma stond voor 10 tot en met 14 januari, omdat er een enorme stijging nu is van de covid-19 besmettingen. De presentatie van het jaarverslag dat vrijdag tijdens een persconferentie zou plaatsvinden, is hierdoor ook verschoven naar een later tijdstip.

De academische week is bedoeld om de kwaliteit van wetsproducten te verbeteren. Onderwerpen, die betrekking hebben op de wetsproducten  worden in deze periode uitgebreid besproken.

De ervaring met eerdere  coronagolven verplicht de DNA er alles aan te doen om het virus zoveel mogelijk buiten de deur van het ‘s lands vergaderzaal.

Parlementariërs worden getest voor de start van vergaderingen en de sociale afstand van anderhalf tot twee meter wordt in acht genomen. Sinds juni 2021 werd het besluit genomen om niemand meer toe te laten op het publieke trubine.

De media werd gevraagd vergaderingen via DNA TV (8.4) en live streaming te volgen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA treft maatregelen in verband met nieuwe coronagolf