zondag 27 november 2022
25 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

DNA start vandaag met ontwerpwet Staatsbegroting

lees ook ...

Bouva: When will we have a finance minister?

During yesterday's discussion of the Production Credit Fund Act, Assembly member Melvin Bouva (NDP) inquired about the Minister of Finance for the hundredth time. The president has yet to choose a new...

Vanochtend is de Nationale Assemblée (DNA) van start gegaan met de behandeling van de ontwerpwet ‘Vaststelling van de Staatsbegroting van ontvangsten en uitgaven voor het dienstjaar 2022.’ De ontwerpbegrotingen van alle 17 ministeries zullen tijdens de Begrotingsbehandeling aan de orde komen.

De begroting werd ingediend op maandag 14 maart 2022. In de Staatsbegroting staan de verwachte verplichtingen, uitgaven en ontvangsten van de overheid voor het komende jaar. De verschillende vaste commissies hebben voorafgaand aan de behandeling van de begroting, de planning en begrotingen van de verschillende ministeries in kaart gebracht en besproken.

De begrotingscommissie heeft na de verschillende hearings en besprekingen een eindverslag uitgebracht. Met de regering heeft de begrotingscommissie de laatste zaken rond de begrotingen besproken op dinsdag 03 mei 2022.

De commissie van rapporteurs bestaat uit de leden: Asiskumar Gajadien (voorzitter), Rabindre Parmessar, Josafat Kanape, Ronny Asabina, Patricia Etnel, Jennifer Vreedzaam en Cheryl Dijksteel.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA start vandaag met ontwerpwet Staatsbegroting