zaterdag 22 januari 2022
26.6 C
Paramaribo
6.5 C
Amsterdam
0
(0)

DNA staat stil bij heengaan Mahawatkhan

lees ook ...

Brazilië ziet mogelijkheid om grensgebied collectief te ontw...

Brazilië ziet in een samenwerking met zijn noorderburen Suriname en Guyana een strategische mogelijkheid om zijn grensgebied met deze twee landen collectief te ontwikkelen. Volgens minister Albert Ram...

In het parlement is donderdag stilgestaan bij het heengaan van het gewezen assembleelid Leakat Mahawatkhan. Hij was twee zittingstermijnen volksvertegenwoordiger van de VHP. Mahawatkhan overleed op 11 januari en is 71 jaar geworden. Er is 1 minuut stilte in acht genomen.

Mahawatkhan was de trots van Nickerie. Het Nickeriaanse volk kent hem als een oprechte strijder die vooral opkwam voor de rechten van landbouwers. Hij had zijn eigen rijstbedrijf opgezet en gaf vooral de kleine padieboeren bestaanszekerheid in het rijstdistrict. Daarnaast was hij een sociaal bewogen mens met zijn hart op de juiste plaats. Assembleelid Asis Gajadien merkte op dat Mahawatkhan vorige week nog heeft gezegd om harder op te treden in het parlement.Assembleelid van de NDP, Rabin Parmessar merkte op dat een harde werker ons voor is gegaan. DNA-voorzitter Marinus Bee condoleerde de nabestaanden van Mahawatkhan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA staat stil bij heengaan Mahawatkhan