woensdag 28 september 2022
26.1 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

DNA staat stil bij heengaan Mahawatkhan

lees ook ...

Rode haan kraait aan de Bomaweg

Een gezin van zes is in de avond van zaterdag 24 september door een woningbrand aan de Bomaweg dakloos geworden. De politie van het bureau Santo Dorp kreeg omstreeks 22.10 uur van het Command Center e...

In het parlement is donderdag stilgestaan bij het heengaan van het gewezen assembleelid Leakat Mahawatkhan. Hij was twee zittingstermijnen volksvertegenwoordiger van de VHP. Mahawatkhan overleed op 11 januari en is 71 jaar geworden. Er is 1 minuut stilte in acht genomen.

Mahawatkhan was de trots van Nickerie. Het Nickeriaanse volk kent hem als een oprechte strijder die vooral opkwam voor de rechten van landbouwers. Hij had zijn eigen rijstbedrijf opgezet en gaf vooral de kleine padieboeren bestaanszekerheid in het rijstdistrict. Daarnaast was hij een sociaal bewogen mens met zijn hart op de juiste plaats. Assembleelid Asis Gajadien merkte op dat Mahawatkhan vorige week nog heeft gezegd om harder op te treden in het parlement.Assembleelid van de NDP, Rabin Parmessar merkte op dat een harde werker ons voor is gegaan. DNA-voorzitter Marinus Bee condoleerde de nabestaanden van Mahawatkhan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA staat stil bij heengaan Mahawatkhan