woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
0
(0)

DNA staat stil bij heengaan Mahawatkhan

lees ook ...

Sarwesh Bachoe omgekomen bij eenzijdig verkeersongeval

Sarwesh Badhoe is afgelopen donderdag dodelijk omgekomen bij een eenzijdig verkeersongeval. Bachoe reed aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg. Volgens familie was hij onderweg naar school toen hij wer...

In het parlement is donderdag stilgestaan bij het heengaan van het gewezen assembleelid Leakat Mahawatkhan. Hij was twee zittingstermijnen volksvertegenwoordiger van de VHP. Mahawatkhan overleed op 11 januari en is 71 jaar geworden. Er is 1 minuut stilte in acht genomen.

Mahawatkhan was de trots van Nickerie. Het Nickeriaanse volk kent hem als een oprechte strijder die vooral opkwam voor de rechten van landbouwers. Hij had zijn eigen rijstbedrijf opgezet en gaf vooral de kleine padieboeren bestaanszekerheid in het rijstdistrict. Daarnaast was hij een sociaal bewogen mens met zijn hart op de juiste plaats. Assembleelid Asis Gajadien merkte op dat Mahawatkhan vorige week nog heeft gezegd om harder op te treden in het parlement.Assembleelid van de NDP, Rabin Parmessar merkte op dat een harde werker ons voor is gegaan. DNA-voorzitter Marinus Bee condoleerde de nabestaanden van Mahawatkhan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA staat stil bij heengaan Mahawatkhan