woensdag 24 juli 2024
31 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

DNA op reces tot en met 25 september

lees ook ...

Herdenkingsceremonie voor gesneuvelde militairen van Binnenl...

Voor de achtste keer werd op zondag een herdenkingsceremonie gehouden ter nagedachtenis aan de 72 gesneuvelde militairen van het binnenlands conflict dat woedde van 1986 tot 1992. Tijdens de ceremonie...

De Nationale Assemblée (DNA) gaat ingaande 07 september tot en met 25 september 2023 op reces. Het parlementair jaar werd op dinsdag 05 september afgesloten met de behandeling en aanname van de Wet Hazardspelen, de Loterijwet en de Wet Toezicht en Controle op Kansspelen.

Tijdens het reces zijn er geen openbare vergaderingen gepland, echter kan het wel voorkomen dat het parlement voor spoedgevallen bijeengeroepen wordt om te vergaderen. Daarnaast is deze periode ook bedoeld om zaken in orde te maken voor de jaarrede van de president.

De eerste Buitengewone Openbare vergadering is op vrijdag 29 september 2023, dan zal president Chandrikapersad Santokhi zijn jaarrede uitspreken. Voorafgaand aan deze Buitengewone Openbare vergadering komen de assembleeleden op dinsdag 26 september bijeen voor een huishoudelijke vergadering.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA op reces tot en met 25 september