zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

DNA informeert personeel over huisvestingsmogelijkheden en financiële opties

lees ook ...

Huize Ashiana in gesprek met ministerie over subsidievertrag...

Brenda van Daal, de directeur van Huize Ashiana, heeft opheldering gegeven over de vertraging in de subsidieaanvraag en de ontbrekende documenten die tot onrust hebben geleid bij zowel bewoners als pe...

Een veilige en comfortabele huisvesting speelt een cruciale rol in het welzijn van mensen. Het creëert een gevoel van geborgenheid en draagt bij aan een betere levenskwaliteit en stressvermindering. Dit heeft ook een directe invloed op het gedrag van individuen.

Tijdens een informatiesessie bij De Nationale Assemblee gaven Mark Rommy, manager van het Affordable Housing Project, en vertegenwoordigers van de Finabank een presentatie aan het personeel. Rommy besprak lopende projecten en de mogelijke stappen die medewerkers kunnen nemen om een huis te verwerven, met of zonder perceel.

De Finabank verschafte gedetailleerde informatie over financiële aspecten, inclusief richtlijnen en voorwaarden voor het verkrijgen van een hypotheek voor huisvesting. De bank biedt ook pakketten aan voor renovatie en verbouwing.

Parlementsvoorzitter Marinus Bee MSc. LL.B benadrukte het belang van adequate huisvesting en merkte op: “Goede huisvesting bevordert stabiliteit in het leven, wat bijdraagt aan de gezondheid, leer- en werkprestaties, creatief denken en veiligheid in de samenleving.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA informeert personeel over huisvestingsmogelijkheden en financiële opties