woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
0
(0)

DNA en PAHO houden sessie over tabakaccijnzen

lees ook ...

‘Asawini’, R. Edenburg kan het land worden uitge...

De vestigingsvergunning van mevrouw Regita ‘Asawini’ Edinburg, is maandag ingetrokken, door de regering. Dit maakt haar positie in het land nu illegaal. De in Suriname geboren activiste is Nederlandse...

DNA Leden hebben samen met een afvaardiging van Pan American Health Organization (PAHO) in een parlementaire sessie de controle van tabaksconsumptie en de maatregelen voor accijnzen besproken in de vergaderzaal van De Nationale Assemblée (DNA)

De sessie had als doel: effectieve accijnsmaatregelen om tabaksconsumptie te verminderen en de belastinginkomsten te verhogen. De vice voorzitter van het parlement, drs. Dew Sharman opende de sessie met een korte introductie toespraak.

Na de opening bespraken verschillende sprekers de volgende onderwerpen: Het verband tussen belastingmaatregelen en tabaksgebruik, een samenvatting van de voorgestelde belastingwijzigingen voor Suriname en bewijs van het effect van tabaksaccijnzen op illegale handel.

Tijdens de sessie kregen de parlementsleden de gelegenheid om vragen te stellen. De parlementaire sessie werd afgesloten met slotopmerkingen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA en PAHO houden sessie over tabakaccijnzen