dinsdag 21 maart 2023
30 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
5
(1)

Districtscommissaris wil buurten in Paramaribo verfraaien

lees ook ...

Consumenten krijgen advies voor vermindering energieverbruik...

Op 15 maart wordt jaarlijks Wereld Consumentenrechten Dag gevierd, om het bewustzijn over consumentenrechten te vergroten. Het thema van dit jaar is ‘Empowering consumers through clean energy transiti...

De districtscommissaris (dc) van Paramaribo-Noordoost, Ricardo Bhola, wil samen met Tropenbos Suriname en het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer doelgericht projecten uitvoeren in Paramaribo. De bedoeling is om bomen en struiksoorten in de verschillende ressorten te planten met als doel verfraaiing van de buurten, schaduw, een hulpmiddel tegen overtollig regenwater, zuurstof en het aantrekken van fauna.

Onlangs heeft de dc dit project besproken met de belanghebbenden. Om het plan uit te werken zullen de ressortraadsleden benaderd worden. Zij zullen dan het plan verder communiceren binnen de buurten.

Voor de uitvoering van dit project zal er zeker menskracht nodig zijn, welke ingezet kan worden bij het ontplooien van de activiteiten. De burgervader van Paramaribo-Noordoost staat open voor verdere besprekingen en wil spoedig plannen op papier zetten hoe systematisch te planten.

Tropenbos Suriname is een op kennis gebaseerde, niet gouvernementele organisatie (NGO) die zich inzet voor duurzaam beheer en behoud van het bos.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDistrictscommissaris wil buurten in Paramaribo verfraaien