dinsdag 30 mei 2023
31.3 C
Paramaribo
14.6 C
Amsterdam
0
(0)

Districtscommissaris Wanica-Noordwest stimuleert burgerparticipatie

lees ook ...

AmCham Suriname met nieuwe voorzitter richt zich op financie...

Op 25 mei heeft de overdracht van het voorzitterschap van AmCham Suriname plaatsgevonden. Tijdens deze gelegenheid heeft Eugene Profijt de voorzittershamer overgedragen aan Anushka Sonai. Met het aanb...

Districtscommissaris (dc) Suraksha Hirasingh van Wanica-Noordwest is van start gegaan met een bewustwordingscampagne in de ressorten Kwatta, Saramaccapolder en Koewarasan. De dc gaf gisteren in het ressort Kwatta de kick-off voor deze bewustwordingscampagne. De Sieta- en de Amarnathweg werden als eerste aangedaan. Het ressort Koewarasan is vandaag aangedaan door de burgermoeder en morgen is het ressort Saramaccapolder aan de beurt.

De dc krijgt de ondersteuning van de ressortraadsleden van de verschillende ressorten. De bewoners van de buurten worden erop gewezen om hun onderhoudsstrookje zelf te onderhouden. De dc wil hiermee het voorbeeld geven van hoe het moet. Zij legt de nadruk op zelf onderhouden, omdat het kostenbesparend is voor de overheid.

“Wanneer elke burger voor zijn woning onderhoudt, zal alles er heel netjes uitzien. Het is ook gebleken dat er veel petflessen in de sloten zijn gegooid, dat leidt tot verstopping van de lozingen”, zegt dc Hirasingh.

De dc roept alle burgers op om het goede voorbeeld te geven, zodat wij samen kunnen werken aan een schoon milieu.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDistrictscommissaris Wanica-Noordwest stimuleert burgerparticipatie