zondag 23 januari 2022
24.4 C
Paramaribo
6.2 C
Amsterdam
0
(0)

Districtscommissaris Wanica-Noordwest stimuleert burgerparticipatie

lees ook ...

Burgers moeten ID kaart nu maken of dik betalen

De Surinaamse burger moet zijn identiteits bewijs laten maken als dat nog niet gebeurt is. Er lopen namelijk nog ongeveer 116.375 personen rond met een oude ID-kaart. Daarnaast bestaat de groep uit 16...

Districtscommissaris (dc) Suraksha Hirasingh van Wanica-Noordwest is van start gegaan met een bewustwordingscampagne in de ressorten Kwatta, Saramaccapolder en Koewarasan. De dc gaf gisteren in het ressort Kwatta de kick-off voor deze bewustwordingscampagne. De Sieta- en de Amarnathweg werden als eerste aangedaan. Het ressort Koewarasan is vandaag aangedaan door de burgermoeder en morgen is het ressort Saramaccapolder aan de beurt.

De dc krijgt de ondersteuning van de ressortraadsleden van de verschillende ressorten. De bewoners van de buurten worden erop gewezen om hun onderhoudsstrookje zelf te onderhouden. De dc wil hiermee het voorbeeld geven van hoe het moet. Zij legt de nadruk op zelf onderhouden, omdat het kostenbesparend is voor de overheid.

“Wanneer elke burger voor zijn woning onderhoudt, zal alles er heel netjes uitzien. Het is ook gebleken dat er veel petflessen in de sloten zijn gegooid, dat leidt tot verstopping van de lozingen”, zegt dc Hirasingh.

De dc roept alle burgers op om het goede voorbeeld te geven, zodat wij samen kunnen werken aan een schoon milieu.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDistrictscommissaris Wanica-Noordwest stimuleert burgerparticipatie