zondag 27 november 2022
25 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Districtbegrotingen ingediend bij minister ROS

lees ook ...

President Santokhi is presented with a national award Trinid...

Trinidadian businessman Surujdeo Mangaroo traveled specifically to Suriname to present our president with a steelpan. On November 22, 2022, this Trinidadian national emblem was given to President Sant...

Vandaag 01 juni  hebben de distritscommissarissen de districtsbegrotingen over 2023 ingediend bij minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling & Sport. Alle tien districten kweten zich van hun taak in de Ballroom van het Lalla Rookh-gebouw.

De begrotingen die zijn ingediend, zijn naar zeggen van de dc’s gebaseerd op de verwachte ontwikkelingen die de aanstaande olie- en gasindustrie met zich mee zullen brengen. Minister Emanuel bedankte bij deze gelegenheid alle dc’s, de districtsraadsleden en de ressortraadsleden voor hun inzet bij de totstandkoming van de districtsbegrotingen.

Minister Emanuel herinnerde de burgermoeders en -vaders eraan dat Suriname als land een moeilijke periode achter de rug heeft. Met deze begrotingen hoopt ze dat de voorgestelde projecten wel uitgevoerd kunnen worden. “We gaan ervoor en we geven het niet op en zoals altijd zullen we de districtsbegrotingen opsturen naar de president”, aldus de bewindsvrouw.

Minister Emanuel overhandigde de districtsbegrotingen aan onderdirecteur Jennifer Jozefzoon-Wachter van het onderdirectoraat Districtsbestuur en Decentralisatie. De onderdirecteur draagt er zorg voor dat de begrotingen bij de regering terechtkomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDistrictbegrotingen ingediend bij minister ROS