woensdag 29 november 2023
24.2 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
0
(0)

Districtbegrotingen ingediend bij minister ROS

lees ook ...

Saoedi-Arabische ambassadeur ziet kansen in Suriname’s...

Op dinsdag 28 november 2023 heeft Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) de ambassadeur van het Koninkrijk Saoedi-Arabië, Abdullah Muhammad Alsaihani, ontvangen voor een b...

Vandaag 01 juni  hebben de distritscommissarissen de districtsbegrotingen over 2023 ingediend bij minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling & Sport. Alle tien districten kweten zich van hun taak in de Ballroom van het Lalla Rookh-gebouw.

De begrotingen die zijn ingediend, zijn naar zeggen van de dc’s gebaseerd op de verwachte ontwikkelingen die de aanstaande olie- en gasindustrie met zich mee zullen brengen. Minister Emanuel bedankte bij deze gelegenheid alle dc’s, de districtsraadsleden en de ressortraadsleden voor hun inzet bij de totstandkoming van de districtsbegrotingen.

Minister Emanuel herinnerde de burgermoeders en -vaders eraan dat Suriname als land een moeilijke periode achter de rug heeft. Met deze begrotingen hoopt ze dat de voorgestelde projecten wel uitgevoerd kunnen worden. “We gaan ervoor en we geven het niet op en zoals altijd zullen we de districtsbegrotingen opsturen naar de president”, aldus de bewindsvrouw.

Minister Emanuel overhandigde de districtsbegrotingen aan onderdirecteur Jennifer Jozefzoon-Wachter van het onderdirectoraat Districtsbestuur en Decentralisatie. De onderdirecteur draagt er zorg voor dat de begrotingen bij de regering terechtkomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDistrictbegrotingen ingediend bij minister ROS