donderdag 30 juni 2022
26 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

Distributie- en zonnepanelen netwerk Godoholo gecontroleerd

lees ook ...

Zonne-energiecentrale te Nickerie in gebruik genomen

In het district Nickerie heeft zondag de ceremoniรซle ingebruikstelling van de EBS zonne-energiecentrale plaatsgevonden. De zonne-energiecentrale bestaat uit 6080 stuks zonnepanelen, met een totaal geรฏ...

H๐ž๐ญ ๐ฆ๐ข๐ง๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐๐š๐ญ๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐‡๐ฎ๐ฅ๐ฉ๐›๐ซ๐จ๐ง๐ง๐ž๐ง (๐๐‡) heeft ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐๐ข๐ซ๐ž๐œ๐ญ๐ž๐ฎ๐ซ ๐„๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž, ๐•๐š๐ฅ๐ž๐ซ๐ข๐ž ๐‹๐š๐ฅ๐ฃ๐ข, ๐ก๐ž๐ญ ๐๐จ๐ซ๐ฉ ๐†๐จ๐๐จ๐ก๐จ๐ฅ๐จ ๐ข๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐ ๐ž๐›๐ข๐ž๐ ๐“๐š๐ฉ๐š๐ง๐š๐ก๐จ๐ง๐ข, ๐’๐ข๐ฉ๐š๐ฅ๐ข๐ฐ๐ข๐ง๐ข ๐›๐ž๐ณ๐จ๐œ๐ก๐ญ om de electriciteitsvoorziening aan de dorpelingen bekend te maken.

โ€œMi a wani fika a dunguu,neeng ede moakisi fu deng hali a faya doo a mi osu.โ€ Wat vertaald is: โ€œIk wil niet in het donker wonen, daarom vraag ik de huisaansluiting aanโ€, geeft een dorpeling aan.

Tijdens deze driedaagse missie hebben functionarissen van de afdelingen community engagement and development, voorlichting, de project executing unit(PEC) en de dienst electrificatievoorziening samen met prominente personen van het dorp, de lokale gemeenschap bewust gemaakt van het zonne- energiesysteem, dat binnenkort opgeleverd zal worden en het dorp รฉรฉn maal 24 uur van stroom zal voorzien.

Tijdens de missie zijn er door functionarissen van de N.V Energiebedrijven Suriname (EBS) controlewerkzaamheden uitgevoerd aan het distributie- en zonnepanelen netwerk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws ยป

meest gelezen

HomeSurinameDistributie- en zonnepanelen netwerk Godoholo gecontroleerd