donderdag 28 maart 2024
35 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
0
(0)

Distributie- en zonnepanelen netwerk Godoholo gecontroleerd

lees ook ...

Vicepresident Brunswijk loopt mee voor bewustwording over sp...

Op donderdag 21 maart 2024 heeft vicepresident Ronnie Brunswijk op opmerkelijke wijze zijn steun betuigd aan mensen met een speciale hulpvraag. Dit deed hij door deel te nemen aan een bewustwordingslo...

H𝐞𝐭 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐍𝐚𝐭𝐮𝐮𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐇𝐮𝐥𝐩𝐛𝐫𝐨𝐧𝐧𝐞𝐧 (𝐍𝐇) heeft 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐥𝐞𝐢𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐞𝐮𝐫 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞, 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐫𝐢𝐞 𝐋𝐚𝐥𝐣𝐢, 𝐡𝐞𝐭 𝐝𝐨𝐫𝐩 𝐆𝐨𝐝𝐨𝐡𝐨𝐥𝐨 𝐢𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐳𝐨𝐫𝐠𝐢𝐧𝐠𝐬𝐠𝐞𝐛𝐢𝐞𝐝 𝐓𝐚𝐩𝐚𝐧𝐚𝐡𝐨𝐧𝐢, 𝐒𝐢𝐩𝐚𝐥𝐢𝐰𝐢𝐧𝐢 𝐛𝐞𝐳𝐨𝐜𝐡𝐭 om de electriciteitsvoorziening aan de dorpelingen bekend te maken.

“Mi a wani fika a dunguu,neeng ede moakisi fu deng hali a faya doo a mi osu.” Wat vertaald is: “Ik wil niet in het donker wonen, daarom vraag ik de huisaansluiting aan”, geeft een dorpeling aan.

Tijdens deze driedaagse missie hebben functionarissen van de afdelingen community engagement and development, voorlichting, de project executing unit(PEC) en de dienst electrificatievoorziening samen met prominente personen van het dorp, de lokale gemeenschap bewust gemaakt van het zonne- energiesysteem, dat binnenkort opgeleverd zal worden en het dorp één maal 24 uur van stroom zal voorzien.

Tijdens de missie zijn er door functionarissen van de N.V Energiebedrijven Suriname (EBS) controlewerkzaamheden uitgevoerd aan het distributie- en zonnepanelen netwerk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDistributie- en zonnepanelen netwerk Godoholo gecontroleerd