zondag 14 april 2024
24.7 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

Distributie- en zonnepanelen netwerk Godoholo gecontroleerd

lees ook ...

Brunswijk voorziet Boven-Suriname van 10 kg rijst per gezin

Oogsten zijn mislukt in het binnenland door de aanhoudende droogte. Dit deelde districtcommissaris (dc) Ndnepe Dinge van het bestuursressort Boven-Suriname mee aan de Ware Tijd. Daarom heeft waarnemen...

H๐ž๐ญ ๐ฆ๐ข๐ง๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐๐š๐ญ๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐‡๐ฎ๐ฅ๐ฉ๐›๐ซ๐จ๐ง๐ง๐ž๐ง (๐๐‡) heeft ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐๐ข๐ซ๐ž๐œ๐ญ๐ž๐ฎ๐ซ ๐„๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž, ๐•๐š๐ฅ๐ž๐ซ๐ข๐ž ๐‹๐š๐ฅ๐ฃ๐ข, ๐ก๐ž๐ญ ๐๐จ๐ซ๐ฉ ๐†๐จ๐๐จ๐ก๐จ๐ฅ๐จ ๐ข๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐ ๐ž๐›๐ข๐ž๐ ๐“๐š๐ฉ๐š๐ง๐š๐ก๐จ๐ง๐ข, ๐’๐ข๐ฉ๐š๐ฅ๐ข๐ฐ๐ข๐ง๐ข ๐›๐ž๐ณ๐จ๐œ๐ก๐ญ om de electriciteitsvoorziening aan de dorpelingen bekend te maken.

โ€œMi a wani fika a dunguu,neeng ede moakisi fu deng hali a faya doo a mi osu.โ€ Wat vertaald is: โ€œIk wil niet in het donker wonen, daarom vraag ik de huisaansluiting aanโ€, geeft een dorpeling aan.

Tijdens deze driedaagse missie hebben functionarissen van de afdelingen community engagement and development, voorlichting, de project executing unit(PEC) en de dienst electrificatievoorziening samen met prominente personen van het dorp, de lokale gemeenschap bewust gemaakt van het zonne- energiesysteem, dat binnenkort opgeleverd zal worden en het dorp รฉรฉn maal 24 uur van stroom zal voorzien.

Tijdens de missie zijn er door functionarissen van de N.V Energiebedrijven Suriname (EBS) controlewerkzaamheden uitgevoerd aan het distributie- en zonnepanelen netwerk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws ยป

meest gelezen

HomeSurinameDistributie- en zonnepanelen netwerk Godoholo gecontroleerd