vrijdag 12 augustus 2022
26.3 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
0
(0)

Dispensatiebrieven voor het uitgaansverbod komen te vervallen

lees ook ...

President Santokhi viert Dag der Inheemsen en Javaanse immig...

President Chandrikapersad Santokhi sprak bij de viering van de Dag der Inheemsen en Javaanse Immigratie zijn waardering uit voor deze twee bevolkingsgroepen. Het staatshoofd was op dinsdag 09 augustus...

Personen die een dispensatiebrief hebben om na het uitgaansverbod op straat te zijn vanwege hun  werk of anders, zullen zich moeten her-registreren. De dispensatiebrieven zullen blijkens onderstaande oproep van het Directoraat Nationale Veiligheid en het covid coördinatiteam van de Politie, komen te vervallen per 31 januari 2021.

Het covid-19 coördinatieteam van het Korps Politie Suriname roept, in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid, alle houders van dispensatie brieven, zowel bedrijven als individuen, op om zich te her-registreren.

De herregistratie, in verband met de verscherping c.q. aangepaste methode van de controle door de politie, dient te geschieden via de website: covid-19.sr en wel vanaf 4 januari 2021 t/m 15 januari 2021.

Indien uw herregistratie is gevalideerd, wordt u opgenomen in het digitaal bestand. De bevestiging van goedkeuring ontvangt u per mail.

Voor de goede orde kan vermeld worden dat per 31 januari 2021 alle dispensatie brieven komen te vervallen. Bij controle door de politie zult u slechts uw identiteitsbewijs en bedrijfspas moeten overleggen.

Nieuwe aanvragen kunnen ook via dezelfde website geschieden.

Indien u vragen heeft, kunt u die stellen via het e-mailadres: kpscovid19sec@gmail.com

Op u wordt een beroep gedaan om ongerief te voorkomen en u tijdig te her-registreren.

Namens de voorzitter van het covid-19 coördinatieteam KPS en directeur Nationale Veiligheid, respectievelijk de commissaris van politie Mr. H Seedorf en de luitenant-kolonel Mr. D.Veira.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDispensatiebrieven voor het uitgaansverbod komen te vervallen