dinsdag 2 maart 2021
29.7C
Paramaribo
11.7C
Amsterdam
0
(0)

Dispensatiebrieven voor het uitgaansverbod komen te vervallen

lees ook ...

Nieuw geslaagden krijgen E-Rijbewijs

Vanaf woensdag 24 februari 2021 start de afdeling Rijbewijzen van het Korps Politie Suriname met de verstrekking van E-rijbewijs aan pas geslaagden. Deze groep wordt in de gelegenheid gesteld hun ...

Personen die een dispensatiebrief hebben om na het uitgaansverbod op straat te zijn vanwege hun werk of anders, zullen zich moeten her-registreren. De dispensatiebrieven zullen blijkens onderstaande oproep van het Directoraat Nationale Veiligheid en het covid coördinatiteam van de Politie, komen te vervallen per 31 januari 2021.

Het covid-19 coördinatieteam van het Korps Politie Suriname roept, in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid, alle houders van dispensatie brieven, zowel bedrijven als individuen, op om zich te her-registreren.

De herregistratie, in verband met de verscherping c.q. aangepaste methode van de controle door de politie, dient te geschieden via de website: covid-19.sr en wel vanaf 4 januari 2021 t/m 15 januari 2021.

Indien uw herregistratie is gevalideerd, wordt u opgenomen in het digitaal bestand. De bevestiging van goedkeuring ontvangt u per mail.

Voor de goede orde kan vermeld worden dat per 31 januari 2021 alle dispensatie brieven komen te vervallen. Bij controle door de politie zult u slechts uw identiteitsbewijs en bedrijfspas moeten overleggen.

Nieuwe aanvragen kunnen ook via dezelfde website geschieden.

Indien u vragen heeft, kunt u die stellen via het e-mailadres: kpscovid19sec@gmail.com

Op u wordt een beroep gedaan om ongerief te voorkomen en u tijdig te her-registreren.

Namens de voorzitter van het covid-19 coördinatieteam KPS en directeur Nationale Veiligheid, respectievelijk de commissaris van politie Mr. H Seedorf en de luitenant-kolonel Mr. D.Veira.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDispensatiebrieven voor het uitgaansverbod komen te vervallen