dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Dispensatie Greenheart ingetrokken

lees ook ...

Afdeling Bijenteelt LVV verzorgd in Coronie training voor im...

In het district Coronie is er op vrijdag 24 maart jongstleden voor zevenendertig imkers uit Coronie en Nickerie, een training over Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) verzorgd. De training ...

Minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi, heeft de dispensatie van werknemers van Greenheart NV tijdelijk ingetrokken. Dit op basis van een schrijven van districtscommissaris (dc) Josta Lewis van het bestuursressort Kabalebo.

Lewis gaf aan dat er vanwege de toename van Covid-19 positieven binnen het bestuursressort Kabalebo, er een total lockdown was aangekondigd voor het gebied. Later werd dit vervangen door de landelijke lockdown tot 18 juni.

De dc heeft gerapporteerd dat 15 personen die werkzaam zijn bij Greenheart positief waren bevonden. Hierdoor kon er geconcludeerd worden dat er in het bedrijf spreiding onderling heeft plaatsgevonden. Greenheart hanteert een strategie van ‘no work no pay’.

Amoksi heeft de leiding van het bedrijf uitgelegd dat om verdere verspreiding van het virus te voorkomen en ter bescherming van de volksgezondheid, de eerder verleende dispensaties van de werknemers is ingetrokken tot nader order.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDispensatie Greenheart ingetrokken