zondag 2 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
4
(1)

Directoraat Jeugdzaken bezoekt district Marowijne

lees ook ...

Aftredende Surinaamse minister op Financiën vertrekt met leg...

De topman op het ministerie van Financiën en Planning, Armand Achaibersing, treedt af. Achaibersing belegde daarom dinsdag een persconferentie waar hij verslag deed van de afgelopen twee jaar dat hij ...

Directeur Genti Mangroe van het directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J) heeft op dinsdag 30 november samen met een deel van haar directieteam een bezoek gebracht aan het district Marowijne. Er zijn namens minister Rishma Kuldipsingh van AW&J schoolpakketten gedistribueerd en is er een oriëntatiebezoek gebracht aan de werklocatie van Jeugdzaken aldaar.

Marowijne is het laatste district waar de distributie van het schoolpakketten project heeft plaatsgevonden. Via de structuren van dit district heeft de distributie plaatsgevonden en hebben de geselecteerde scholieren van het GLO en Voortgezet Onderwijs voor Junioren (VOJ) hun pakketten in ontvangst mogen nemen. De scholieren van Moengo en omstreken zijn bemoedigd om hun best te doen om het schooljaar succesvol af te ronden, ondanks alle uitdagingen.

Na het distribueren van de schoolpakketten heeft er een werkbespreking plaatsgevonden waar er verschillende problemen en oplossingsmodellen ter sprake zijn gekomen en welke projecten uitgevoerd kunnen worden in het district. Het eerste waarvoor aandacht is gevraagd, is een werklocatie van waaruit de coördinator voor het district Marowijne en haar team kunnen opereren.

Na de werkbespreking heeft het team een oriëntatiebezoek gebracht aan de werklocatie van Jeugdzaken Marowijne. Er is weinig gedaan aan het onderhoud van de locatie. Mangroe heeft aangegeven de situatie te bespreken met de districtscommissaris om na te gaan hoe  de situatie van het pand, in het belang van de jeugd van Marowijne verbetert kan worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDirectoraat Jeugdzaken bezoekt district Marowijne