donderdag 22 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Directieteam OGA neemt actie na illegale afvaldumping in Nickerie

lees ook ...

Nieuwe secretaris van CHof neemt verzoekschrift waarborgsom ...

De nieuwe secretaris van het Constitutioneel Hof (CHof), Rakeshkoemar Kanhai, heeft zijn eerste taak op zich genomen door een verzoekschrift in ontvangst te nemen over de waarborgsom die politieke par...

Op dinsdag 21 november 2023 bracht Indersing Gangabisoensingh, de directeur van Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA), samen met zijn directieteam een werkbezoek aan het district Nickerie. Het doel van dit bezoek was om dringende vraagstukken aan te pakken en passende oplossingen te implementeren.

Het directieteam, bestaande uit de directeur en drie onderdirecteuren, begon het bezoek in Wageningen, waar zij een verantwoordelijke persoon hebben aangesteld om de gang van zaken in het ressort te overzien. Deze aangestelde functionaris zal tijdelijk leidinggeven en samenwerken met de chef van Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) in Nickerie om ervoor te zorgen dat alle operationele en personeelgerelateerde aspecten naar behoren worden uitgevoerd.

De delegatie bezocht vervolgens de Southdrain-vuilstortplaats, waar dagelijks afval wordt verwerkt. Recentelijk waren er problemen met illegale afvaldumping op de openbare weg, wat tot calamiteiten leidde. Deze kwestie is echter snel aangepakt door het directoraat Openbaar Groen in samenwerking met alle belanghebbenden.

De toegangsweg naar de vuilstortplaats is hersteld en duurzaam onderhoud wordt uitgevoerd om een stabiele weg te waarborgen, zelfs tijdens regenachtige periodes. Naast deze urgente kwesties werden ook lopende projecten van OGA bekeken, waaronder maaiwerkzaamheden. Hoewel kleine herstelwerkzaamheden nodig zijn, zijn de bermen in Nickerie over het algemeen in goede staat, volgens de directeur.

Tijdens het werkbezoek werd rekening gehouden met stakingen die plaatsvonden in Wageningen en Nieuw-Nickerie, wat enige vertraging veroorzaakte in de geplande werkzaamheden. De directie hoopt op een spoedige beëindiging van de staking, zodat de dagelijkse werkzaamheden weer een normale voortgang kunnen hebben.

Met een constructieve houding en de voortdurende ondersteuning van alle betrokkenen, streeft het directieteam van OGA ernaar om de samenwerking en werkzaamheden in Nickerie succesvol voort te zetten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDirectieteam OGA neemt actie na illegale afvaldumping in Nickerie