vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Directieteam Huize Ashiana vernieuwd

lees ook ...

“Luckily no diseases outbreak in Nickerie,” said...

Amar Ramadhin, the minister of health, stated that despite the seriousness of the rat infestation problem in Nickerie, the environment is still safe. According to the minister, there hasn't been a Wei...

“U stapt in een rijdende trein. Het is geen makkelijke taak om leiding te geven aan een verzorgingsinstituut. Het vergt veel moed, inzet en vooral in deze tijd heel veel creativiteit.” Woorden van minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) aan de nieuwe directeur van Huize Ashiana Brenda van Daal.

De nieuwe directeur merkte op dat er heel veel uitdagingen zijn. Echter benadrukte zij dat zij samen met het bestuur en het personeel bergen zal verzetten om huize Ashiana tot verdere hoogtes te brengen.

De bewindsman bedankte de aftredende interim-manager, Christien Alspeer, en het aftredend bestuur voor de geleverde diensten. Voor zowel Ramsaran als Sentilia is deze aangelegenheid een bijzonder moment. Zij spraken de nieuwe directeur en het bestuur de moed in om op een professionele wijze, leiding te geven aan het tehuis.

Huize Ashiana is niet meer weg te denken binnen de samenleving, vanwege de nobele werk dat zij al meer dan 40 jaar verricht. Niet alleen in de vorm van huisvesting, maar ook de kwalitatieve verpleging en zorg die worden aangeboden aan de seniorenburgers.

Minister Ramsaran vindt dat het van eminent belang is dat de seniorenburgers hun oude dagen op een goede wijze doorbrengen, aangezien zij een wezenlijke bijdrage hebben geleverd aan de opbouw en ontwikkelingen van het land. “Vandaar het ministerie van Sozavo zijn uiterste best doet om ervoor te zorgen dat de garanties voor een beter bestaan wordt voortgezet”. De bewindsman feliciteerde de nieuwbakken directeur met de nieuwe uitdagingen

Het nieuwe bestuur van de SBEB bestaat uit voorzitter Erny Landveld en leden Moejinga Aboikoni-Linga (Sozavo), Ritesh Dhanpat (Volksgezondheid), Johannes Aviankoi, (Algemene Bond van Personeel), Lonita Djojotaroeno-Berika en Widiawatie Sitaram.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDirectieteam Huize Ashiana vernieuwd