maandag 27 maart 2023
30 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

Directie Nationaal Vervoerbedrijf bespreekt plannen met regering

lees ook ...

President can only explain rising exchange rates on Tuesday

The Surinamese government will not provide an explanation to the National Assembly until Tuesday regarding the dramatic rise in currency exchange rates in Suriname. Marinus Bee, the chairman of the as...

Een regeringsdelegatie heeft zich samen met de leiding van het Nationaal Vervoerbedrijf (NVB) gebogen over de huidige stand van zaken bij het parastataal bedrijf. Zij hebben gisteren hun gedachten laten gaan over de richting waar de regering naar toe wil met de NVB. Naast president Chan Santokhi waren ook vicepresident Ronnie Brunswijk en minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) aanwezig.

De NVB-delegatie die werd vertegenwoordigd door directeur Fariyal Renfurm en de Raad van Commissarissen (RvC) heeft aan de regeringsdelegatie aangegeven welke situatie bij het bedrijf is aangetroffen en volgens welke plannen de onderneming verder geleid zal worden in deze regeerperiode. Santokhi heeft directie en RvC meegegeven om hun gedachten te laten gaan hoe de subsidies afgebouwd kunnen worden, en wel van objectsubsidie naar subjectsubsidie.

Verder is ook gesproken over de trajecten die onderhouden worden en het sociale aspect van de NVB. Directeur Renfurm heeft de vergadering als zeer effectief ervaren en vindt dat dit overlegmoment vaker zou moeten geschieden. Voor haar is het belangrijk te weten welke richting het bedrijf op moet, dat ze NVB op een lijn is met de regering en er samen kan worden gewerkt aan de groei en ontwikkeling van het land.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDirectie Nationaal Vervoerbedrijf bespreekt plannen met regering