vrijdag 2 december 2022
24.7 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
0
(0)

Directeur Volksgezondheid bezoekt ‘covidziekenhuis’

lees ook ...

De Belastingdienst helpt bedrijven registreren voor BTW

De Belastingdienst Suriname biedt vanaf donderdag 01 december ondersteuning aan klanten die zich willen registreren voor de BTW, door middel van kiosken in het kantoor aan de van Sommelsdijckstraat 27...

Suriname zit naar verluidt aan het begin van een derde covid-19 golf. Het Ministerie van Volksgezondheid bracht daarom op donderdag 15 april 2021 een werkbezoek aan het Regionaal Ziekenhuis Wanica, waar momenteel de meeste positieven in isolatie zijn geplaatst. De directeur van Volksgezondheid, Rakesh Gajadhar Sukul, mocht een kijkje nemen in 1 van de tenten die speciaal is opgezet voor de opvang van Covid-positieven. Daarnaast kreeg de directeur ook een rondleiding in het Ziekenhuis en werd door de directeur van het Regionaal Ziekenhuis Wanica, Jason van Genderen, uitgelegd wat de huidige stand van zaken is. 

Beide directeuren hadden ook een onderhoud met de Cubaanse Ambassadeur, Igor Azcuy, en de Cubaanse artsen en verpleegkundigen die momenteel werkzaam zijn in het Ziekenhuis. De delegatie van Volksgezondheid bestond verder uit de Onderdirecteur Administratieve Diensten, Tania Sanrochman Kioe-A-Sen en de Coördinator 2de lijnszorg, Angèle Wallerlei – Kumbangsila.

Er werd ook bekendgemaakt dat de missies van deze gezondheidswerkers zijn verlengd mede in verband met de derde golf van Covid-19. De directeur gaf aan dat we momenteel gebruik moeten maken van alle beschikbare gezondheidswerkers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDirecteur Volksgezondheid bezoekt 'covidziekenhuis'