Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Directeur van de Surinaamse Belastingdienst wordt betrapt op vreemdgaan

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 07 06 At 16.07.23

De directeur van de Surinaamse Belastingdienst, zat in de omgeving van de Hermitage mall met een dame in zijn voertuig.

Een mevrouw die kwam aangelopen hield halt voor het voertuig.
De vrouw begon op boze toon naar de man in het voertuig te roepen: “Directeur van belasting Rij me dood, het is toch schande, je bent een ** getrouwde man. Heer heer directeur, kijk wat voor ** hij doet“.

Een toevallige bezoeker van de Hermitage mall heeft het voorval met een mobiele telefoon opgenomen. De video werd kort nadien via de sociale media verspreid.

De gillende vrouw heeft achteraf toegegeven dat ze woest was en dat ze vanwege haar emoties flink tekeer ging.

Culturu.com—-Ferdinand Louis

14 Reacties
14 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mireille
maandag 6 juli 2020 19:55

Wat een viezerik. Zijn tollie moet ander poentje. En zijn vrouw zit thuis te wachten morsoe beest

Sandra
maandag 6 juli 2020 19:56

Alle mannen gaan vreemd. Of ze zijn sufderds bobos of onder de plak. De rest gaat vreemd.

Jolanda
maandag 6 juli 2020 19:58

Zielig dat hun kinderen dit moet meemaken . Vader en moeder vechtend om een hoer. En die vrouw heeft der man daarom wanneer je hoort man kapt vrouw no bari tje poti.

Maritha
maandag 6 juli 2020 20:06

Ik vind het zo zielig voor die Surinaamse vrouwen die thuis zitten te wachten op hun mannen . Deze mannen die vrouwen als beesten behandelen. Je gaat vreemd ik hoop dat die kinderen hun moeder gaan beschermen tegen deze viezerik. Directeur je bent een schande . Hopelijk leert de familie je de rug toe. Je vrouw zo behandelen. Getrouwde beest

Dennis
maandag 6 juli 2020 20:08

Alle mannen en vrouwen die vreemd gaan. Stop ermee. Kijk wat jullie een mens aandoen. Ga scheiden dan kan je jou lul achterna lopen. En die vrouw heeft der man. Saka saka

Brain
dinsdag 7 juli 2020 01:17

Sandra.ja alle mannen gaan vreemd,maar jullie vrouwen zijn ook niet achter he!Discussie klaar.

Jeniese
dinsdag 7 juli 2020 04:04

Ja brain die vrouw die naast die man zit in de auto gaat ook vreemd. .ze heeft der man. Maarxzexwilt directeur zijn ding ook voelen in der. Haar man is misschien op het werk om geld te verdienen dat ze eet. Dan gaat ze op het werk met der baas naaien. Jammer dat zulke lage mensen bestaan. Een man is niet zo erg’ maar een vrouw die vreemd gaat is veel lager en vies.

pintos
donderdag 9 juli 2020 05:40

,mijn reactie op” Alle mannen gaan vreemd. Of ze zijn sufderds bobos of onder de plak. De rest gaat vreemd.” wat een idiote persoon die dat zegt. Dus als je trouw bent, ben je een sufferd of bobo, onder de plak? dus met andere woorden echte mannen gaan vreemd. Wat een koeien schijt prater en eter. succes met kinderen op voeden vouw of man. laat je kinderen niet deze dwaze geest in haar buurt . waaaauw daarom gaan zoveel mannen vreemd die Surinaamse mannen en vrouwen zij allebei poepe. en hebben een lage moraal niet eens hoop op hogere moraal… Lees verder »

Abaisa
dinsdag 14 juli 2020 15:28

Vrouwen gaan ook

Abaisa
dinsdag 14 juli 2020 15:32

Vrouwen gaan ook vreemd en niet zo een beetje. Komt door de economische situatie in Suriname. In plaats hun broek omhoog te houden gaat het omlaag. Vindt jammer dat het zo gaat. Heleboel mannen denken eerst aan drank en dan hun thuis situatie. Vrouwen komen niet aan hun trek en er is geen geld voor boodschappen. War krijg je dan? Gaan beiden buitenhuis zoeken..

Sjaki
dinsdag 14 juli 2020 19:56

Ik ga ze dan verwennen. Zal ze 10 euro geven. Dan lekker genieten van die man zijn vrouw dan denk ik hoe ik zijn vrouw een beurt geef.

Koemaar
zondag 19 juli 2020 00:10

Wat.met onze belasting centen gaat hij vreemd. Betaald gij dan hotel en sponsord hij die buitenmuur zeker. Met mijn belasting centen. Zie je hoe ze het land vernietigen. Belastingdienst baas gaat vreemd en die niet je vertrouwen met je belasting geld. Mevrouw vraag de scheiding gelijk aan en neem alles van zijn hand.

Gaitri
zondag 19 juli 2020 00:13

Mijn God ze moeten met hem zijn tollie afzagen. Meteen gelijk gelijk. Nooit meer hij kan naar een andere vrouw.😜

aziz
dinsdag 4 augustus 2020 13:28

Hoe heet deze directeur?
Werkt hij nu voor het ministerie van Financiën?Advertentie

Suriname

Ex-minister Hoefdraad in staat van beschuldiging gesteld door DNA

Geplaatst

op

Minister Hoefdraad Suriname

De Nationale Assemblee (DNA) heeft in de late avond van donderdag 6 augustus 2020 omstreeks 00.06 uur, in een Openbare vergadering de ex- minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad in staat van beschuldiging gesteld. Een hernieuwde vordering hiertoe is eerder door de procureur- generaal ingediend.

In totaal hebben 28 DNA-leden voor gestemd. In de wet is opgenomen dat voor de vervolging van politieke ambtsdragers en gewezen politieke ambtsdragers zijn ingevolge de Grondwet van de Republiek Suriname en de Wet speciale voorzieningen getroffen. Deze speciale grondwettelijke voorzieningen hebben geen betrekking op alle door de politieke ambtsdragers of gewezen politieke ambtsdragers gepleegde misdrijven, maar zijn beperkt tot slechts die misdrijven welke zijn gepleegd in de betrekking van politieke ambtsdragers. Misdrijven waarbij misbruik is gemaakt van het betreffende ambt of de positie.

Volgens artikel 140 van de Grondwet worden politieke ambtsdragers, die in die betrekking misdrijven hebben gepleegd, door de Procureur-generaal vervolgd bij het Hof van Justitie. Verder staat in de wet dat politieke ambtsdragers door de Procureur- generaal bij het Hof van Justitie kunnen worden vervolgd slechts nadat deze door De Nationale Assemblee in staat van beschuldiging zijn gesteld overeenkomstig de wet.- Culturu.com

Lees verder

Suriname

Voormalig Surinaamse Vice President Adhin betaalde geen rekeningen

Geplaatst

op

Regeringsgebouw 320x175

De huidige Vice President van Suriname Ronnie Brunswijk, maakte gisteren tijdens de vergadering van de assemblee bekend, dat oud V P Adhin vanaf 2016 de telefoonrekening van zijn kabinet niet heeft betaald. Het totaal bedrag is 27,2 miljoen Surinaamse dollars.

De onbetaalde telefoonrekeningen waren nog maar het topje van de ijsberg. Een openstaande rekening van SRD 108.000 voor airco’s, SRD 105.000 aan openstaande rekeningen voor meubels en een openstaande schuld bij het SZF van SRD 633.650 was de tussenstand van de inventarisatie van zijn kabinet door V P Brunswijk. Het bleek ook dat er 19 consultants verbonden zijn aan het kabinet van de Vice President en er 247 personen werkzaam zijn.

Ook het wagenpark ontkwam niet aan de haviksogen van de zakenman/Vice President die aangaf nog steeds in zijn eigen voertuig te rijden. Het bleek dat er zeven voertuigen van het kabinet verkocht waren via het Ministerie van Openbare werken, waarvan van drie daarvan de beschikking nog niet terecht was.

”Voor SRD 200.000 aan apparatuur is er overgedragen aan het Nationaal Informatie Instituut, vele computers en laptops zijn verdwenen en op bijna alle etages ontbreken er meubels. Er was zelfs opdracht gegeven om meubels af te schrijven toen ik al hier was, maar dat hebben we gelukkig kunnen voorkomen.” geeft VP Brunswijk aan. Hij zegt dat zijn kabinet geen eigen interne controle heeft, maar dat hij daar verandering in gaat brengen. ”De verf van het gebouw bladdert af, bijna elke etage heeft lekkages. Er is veel achterstallig onderhoud, waardoor veel ruimten niet gebruikt kunnen worden” vat de Vice President dit gebed zonder einde samen. – culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen