dinsdag 21 maart 2023
23.3 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Dipotaroeno bedankt bij Onderwijs

lees ook ...

Wereldwaterdag 2023 gericht op versnelde oplossing water- en...

Het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen in Suriname zal van 20 tot en met 24 maart een reeks van bewustwordingsvideo's, weetjes en tips via hun Facebookpagina en GOV.TV delen in verband met Wereldw...

Yuro Dipotaroeno waarnemend directeur Algemeen Vormend Onderwijs, trekt zich per 1 augustus om strikt persoonlijke en confidentiële redenen terug. Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft dit gemeld. Er zijn meerdere wijzigingen gebracht in de leiding van het ministerie.

Orpheo Marengo en Rayen Vyent zijn de nieuwe onderdirecteuren die aantreden voor het Financieel Beheer en Personeels Zaken. Zij vervangen hiermee Raynel Oord en Natacha Blankendael. Letitia Simons is ook ontheven.

De minister wil hiermee de 17.500 medewerkers van het ministerie op een beter manier tegemoet komen. Ook de transparantie en verantwoording moet op een veel hoger peil gebracht worden. Dit wordt gewaardeerd door de medewerkers. Ook de samenleving en De Nationale Assemblee vragen hierom. De druk is volgens Marie Levens erg hoog.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDipotaroeno bedankt bij Onderwijs