vrijdag 24 maart 2023
26.8 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
3.2
(5)

Dinie Blokland van de VHP is heegegaan

lees ook ...

Wereld waterdag; wat doen wij aan ons watergebruik?

Vandaag is het Wereldwaterdag, die sinds 1993 elk jaar op 22 maart wordt gehouden. Het moet het bewustzijn vergroten over de twee miljard mensen die zonder toegang tot veilig water leven. Dit jaar gaa...

De vooruitstrevende Hervormings-Partij (VHP) is in diepe rouw gedompeld. Hun zeer gewaardeerde lid mevrouw Dinie Blokland, is heengegaan in Nederland. Mevrouw Blokland is overleden op 13 april na lang ziek te zijn geweest. De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden. Zij mocht 73 worden.

Uit respect voor de wil van de overledene is het bericht niet eerder verschenen. Na afstemming met de familie die met de uitvaart belast is, heeft de partij nu toestemming gekregen, om haar overlijden bekend te maken.

Bernadina Blokland, zoals Ma Dinie werkelijk heet, heeft haar invloed aangewend om de verkiezingen van 25 mei 2020, te beïnvloeden in het voordeel  van de VHP. Ze was een grote steun, stond altijd klaar voor de Oranje Partij, en heeft via social media, meet the people en interviews, propaganda weten te maken. De partij  is haar dankbaar voor de grote bijdrage.

Het hoofdbestuur van de VHP heeft de familie en de nabestaanden in een persbericht gecondoleerd en hen sterkte toegewenst met het verwerken van dit verlies. De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDinie Blokland van de VHP is heegegaan