vrijdag 2 december 2022
24.7 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
0
(0)

Digitalisatie bestanden SOZA in zicht

lees ook ...

Gisteren heropening muziekschook Commewijne

President Santokhi was gisteren 25 november 2022, eregast bij de heropening van de muziekschool in het district Commewijne. Het staatshoofd complimenteerde alle betrokkenen met het eindresultaat. D...

Het Basic Needs Trust Fund (BNTF)-programma is een programma dat door de Caribbean Development Bank(CDB) wordt uitgevoerd in Suriname. Binnen dit programma worden kleine projecten met een grote impact ten behoeve van de gemeenschap uitgevoerd en gefinancierd door de CDB. In dit kader zijn in Suriname momenteel vijf projecten in uitvoering waaronder het Beneficiary Information System (BIS), dat door het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting wordt uitgevoerd. Hiervoor is een bedrag van 115.000 USD uitgetrokken.

Als onderdeel van het BIS-project heeft het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting op woensdag 12 mei 2021 5 laptops en 40 desktops in ontvangst mogen nemen uit handen van minister Armand Achaibersing van Financien en Planning. Het beschikbare budget van het negende BNTF-programma bedraagt voor de huidige fase 836.617 USD, met een overheidsbijdrage van 36.617 USD. De apparaten zijn de eerste stap naar digitalisatie van de bestanden van het ministerie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDigitalisatie bestanden SOZA in zicht