zaterdag 27 februari 2021
26.1C
Paramaribo
3.3C
Amsterdam
0
(0)

Digicel schenkt computers aan kabinet president

lees ook ...

Newmont schenkt auto’s aan JUSPOL

Het goudwinningsbedrijf Newmont heeft gisteren 25 februari, drie voertuigen overgedragen aan het Ministerie van Justitie en Politie(Juspol). Deze voertuigen zijn ten behoeve van het Korps Politie Suri...

De directie van Digicel Suriname heeft een 50-tal Dell computers aangeboden aan het Kabinet van de President. De donatie aan het Kabinet van de President vond plaats op woensdag 20 januari. Met dit gebaar demonstreert Digicel haar sociale verantwoordelijkheid naar de samenleving.

De telecom aanbieder bood eerder ook steun aan het ministerie van Volksgezondheid in de strijd tegen het COVID-19-virus. Ook het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft steun van hen mogen ontvangen. Digicel Suriname liet weten dat de regering mag blijven rekenen op investeringen van Digicel in ons land. Namens Digicel Suriname overhandigde Directeur Deonarine Gopaul de computers aan president Chandrikapersad Santokhi.

Het staatshoofd sprak zijn erkentelijkheid uit over het feit dat de communicatiemaatschappij een schenking heeft gedaan aan kabinet. Dit symboliseert de goede samenwerking die er is met bedrijven onder de noemer ‘public private coöperation’. De president droeg op zijn beurt de computers over aan de Directeur Politieke en Beleidsaangelegenheden Arun Hardien, die ervoor zal zorgen dat de diensten die in aanmerking zullen komen voor computers daarin voorzien worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDigicel schenkt computers aan kabinet president