woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
5
(1)

Digicel past tarieven aan

lees ook ...

26 boeren in Nickerie hebben grond van minimaal 15 hectaren ...

In februari dit jaar is door het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) een algemene bekendmaking via de mediahuizen geplaatst dat geïnteresseerde rijstboeren zich konden registreren voor...

Digicel Suriname heeft haar tarieven aangepast in lijn met de koersnotering van de Centrale bank van Suriname (CBvS) ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Digicel heeft besloten om abonnees tegemoet te komen met gratis Facebook, BiP app en bonus MB’s.

“Wij zijn genoodzaakt om onze tarieven aan te passen, omdat wij de kwaliteit van onze dienstverlening willen garanderen. De aanpassing van de US$-koers ten opzichte van de Surinaamse dollars heeft directe gevolgen voor onze bedrijfsvoering. De kosten van het zakendoen zijn daardoor voor ons bedrijf significant toegenomen,” motiveert Deonarine Gopaul, CEO voor Suriname, de prijsaanpassing.

Digicel is ervan bewust dat de druk op haar abonnees is toegenomen, hierdoor is gratis Facebook geherintroduceerd,  de mogelijkheid om gratis berichten te kunnen sturen via de BiP app en een 200% verhoging van het aantal MB’s in de databundels.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDigicel past tarieven aan