donderdag 30 november 2023
28.1 C
Paramaribo
-0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Digicel doneert zwemvesten aan scholieren binnenland

lees ook ...

Medische Zending start psychische begeleiding voor nabestaan...

De nabestaanden van de Matawairamp in het district Brokopondo verkeren in een toestand van verwardheid en slapeloosheid, aldus minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, gisteren voor aanvang van de...

In het Boven-Surinamegebied, en wel te Asidonhopo hebben scholieren door tussenkomst van het Directoraat Cultuur, een donatie van 200 zwemvesten ontvangen van Digicel. Hiermee heeft het bedrijf een bijdrage geleverd aan de verbetering van de veiligheid van de scholieren, die per boot de school bezoeken.

Dit alles heeft plaatsgevonden in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van Transport, Communicatie en Toerisme. Deze gaf aan dat het ministerie veiligheid van de leerlingen in de schoolboot heel hoog acht.

Ciefrani Menig van het Directoraat Cultuur had een sleutelrol in de onderhandelingen. Zij zorgde voor de juiste distributie van deze essentiële veiligheidsartikelen aan de leerlingen.

Deonarine Gopaul, CEO van Digicel Suriname, benadrukte dat Digicel zich wijdt aan veiligheid: “Bij Digicel Suriname is veiligheid een fundamenteel aspect van onze bedrijfsomgeving. Scholen, als instellingen die verantwoordelijke en sociaal bewuste individuen vormen, zouden veiligheid als een kernwaarde moeten beschouwen…De donatie van zwemvesten sluit aan bij de bredere missie van Digicel Suriname om een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschappen die zij bedient. Het bedrijf gelooft dat het creëren van een veilige omgeving essentieel is voor het bevorderen van leren, groei en algemeen welzijn.”

Bron: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDigicel doneert zwemvesten aan scholieren binnenland