zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Digicel doneert zwemvesten aan scholieren binnenland

lees ook ...

ASFA en VSB hebben geen moeite met opheffing vrijstelling in...

ASFA en VSB zijn bekende organisaties waarin bonafide bedrijven zijn verenigd. Deze hebben geen probleem met het besluit van het ministerie van Financiën en Planning om de vrijstelling van invoerrecht...

In het Boven-Surinamegebied, en wel te Asidonhopo hebben scholieren door tussenkomst van het Directoraat Cultuur, een donatie van 200 zwemvesten ontvangen van Digicel. Hiermee heeft het bedrijf een bijdrage geleverd aan de verbetering van de veiligheid van de scholieren, die per boot de school bezoeken.

Dit alles heeft plaatsgevonden in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van Transport, Communicatie en Toerisme. Deze gaf aan dat het ministerie veiligheid van de leerlingen in de schoolboot heel hoog acht.

Ciefrani Menig van het Directoraat Cultuur had een sleutelrol in de onderhandelingen. Zij zorgde voor de juiste distributie van deze essentiële veiligheidsartikelen aan de leerlingen.

Deonarine Gopaul, CEO van Digicel Suriname, benadrukte dat Digicel zich wijdt aan veiligheid: “Bij Digicel Suriname is veiligheid een fundamenteel aspect van onze bedrijfsomgeving. Scholen, als instellingen die verantwoordelijke en sociaal bewuste individuen vormen, zouden veiligheid als een kernwaarde moeten beschouwen…De donatie van zwemvesten sluit aan bij de bredere missie van Digicel Suriname om een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschappen die zij bedient. Het bedrijf gelooft dat het creëren van een veilige omgeving essentieel is voor het bevorderen van leren, groei en algemeen welzijn.”

Bron: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDigicel doneert zwemvesten aan scholieren binnenland