donderdag 18 april 2024
25 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
5
(1)

Dieven en helers aangehouden door de politie

lees ook ...

Vrouw overvallen door criminelen in eigen huis

I.T. (43) werd plotseling geconfronteerd met een angstaanjagende situatie toen twee criminelen haar slaapkamer binnenstormden door de deur open te trappen. Een van hen trapte haar in de rug terwijl hi...

De Recherche van Regio Paramaribo heeft op donderdag 02 februari vier verdachten ter aangehouden in verband met diefstal en heling in het ressort Flora. De 63-jarige benadeelde M.H. deed op zondag 08 januari 2023 aangifte op het politiebureau Flora van bovenvermelde strafbare feiten.

Naar zeggen van de aangever is er op een locatie aan de J.A. Lachmonstraat een container met goederen voor bouwwerkzaamheden open geforceerd, waarbij er een lasmachine, een generator, een dompel pomp, een complete compressor en andere goederen zijn weg genomen. Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo.

Na enig onderzoek kwamen de 28-jarige verdachte Randy H. en Miquel M., 23 jaar in beeld, die beiden in het ressort Flora in de boeien werden geslagen. Miguel was als arbeider werkzaam op het adres aan de J.A. Lachmanstraat alwaar de container was geplaatst en Randy was de bestuurder van het voertuig waarmee de gestolen goederen zijn vervoerd. Na voortgezet onderzoek zijn er twee helers opgespoord en aangehouden, namelijk de 44-jarige Denindired A. en de 62-jarige Cyrill D. De buit werd op hen terug gevonden en in beslag genomen.

Na te zijn voorgeleid zijn de twee verdachten Randy en Miquel, na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl de twee helers Denindired en Cyrill, zijn verhoord en na een ernstige waarschuwing zijn heengezonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDieven en helers aangehouden door de politie