vrijdag 19 april 2024
30 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Dierenroof in Paramaribo Zoo

lees ook ...

Marvin Kathusing al twee weken vermist in Den Haag

Aan het begin van deze maand deed de familie van de 43-jarige Marvin Kathusing een dringende oproep omdat hij vermist werd. Twee weken later, ondanks intensieve zoekinspanningen, is er nog steeds geen...

Onverantwoordelijken hebben kans gezien om de laatste twee kaaimannen van de Paramaribo Zoo te stelen. Het gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag. Vreemd genoeg hebben de twee beveiligers van de dierentuin niets opgemerkt.

Hoofddierenverzorger  Jethu heeft verse bloedsporen aangetroffen, en opengesneden gaas. Vermoedelijk zijn ze doodgekapt, en meegenomen.”Het gaat om twee kaaimannen die al langer dan veertien jaar in de zoo waren. Ze waren over de twee meter”, zegt Raoul Jethu aan de pers. Hij vermoed dat het hier gaat om meerdere daders, want ” de dieren zijn groot en dat kan je niet in je eentje”.

De Zoo is vaker het doelwit geweest van dierenrovers. Bambi, de enige hert werd vorig jaar maart ook door rovers geslacht, die voldoende tijd hadden om de kop en ingewanden achter te laten en te vertrekken met het vlees. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDierenroof in Paramaribo Zoo