zaterdag 25 mei 2024
33 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Diepgaand onderzoek naar gedrag veldwerkers bouwpolitie

lees ook ...

OM maakt opnieuw illegale landingsbaan in Avanavero onklaar

Het Openbaar Ministerie (OM) van Suriname heeft aangekondigd dat een landingsbaan in Avanavero, gelegen in het westen van Suriname, die voorheen werd gebruikt voor illegale activiteiten en op 1 decemb...

Het ministerie van Openbare Werken (OW) en wel het directoraat Bouw en Stedenbouwkundige Werken krijgt regelmatig klachten over het handelen van de veldwerkers van de bouwpolitie. Klachten komen binnen over afpersing van burgers door de bouwpolitie en de veldcontroleurs. De minister heeft direct een diepgaand onderzoek ingesteld.

Om dit goed te laten verlopen zijn veldwerkers van de bouwpolitie vanaf maandag 13 maart op non-actief gesteld, totdat het onderzoek is afgerond. Dit meldt een persbericht van het ministerie.

De Interne Controle van de minister neemt alle medewerkers mee in het onderzoek. Ambtenaren, hoofden, onderdirecteuren en de directeur van de afdeling worden gehoord.

Burgers die menen te zijn benadeeld  worden opgeroepen hun klacht te appen of te smsen naar het nummer 8500283 of mailen naar  riadnur@hotmail.com. De minister wil persoonlijk de klachten afhandelen om een goede oplossing te vinden voor deze zaak.

Bron foto: Suriname Herald

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDiepgaand onderzoek naar gedrag veldwerkers bouwpolitie