woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
5
(1)

Dienstwapen en SRD 25.000 gestolen uit woning artiest Emanuel Pinas

lees ook ...

Regering biedt 10% loonsverhoging per 1 juli 2024: COL eist ...

De Confederatie van Organisaties van Landsdienaren (COL) heeft een eis van 50% loonsverhoging bij de regering neergelegd. Daarnaast verlangt de organisatie de incorporatie van de koopkrachtversterking...

Dieven hebben zaterdagmorgen ingebroken in de woning van de artiest Emanuel Pinas. Naast een schoudertas van het merk Boss met daarin SRD 25.000 is ook zijn dienstwapen meegenomen. Hij is penitentiair ambtenaar van beroep. 

Pinas, de man met zijn gitaar, is één van de topartiesten van Suriname. Hij scoort de laatste tijd de ene na de andere hitsong. Zijn superhit song is “A Lobi Ya Kengi Te”. Andere nummers van hem zijn “Gadu Na Yu We”, “Na Fika Mi Gwe” en “A Nai Gaandi”.

In een videoboodschap op zijn Facebookpagina vertelt Pinas dat lag hij te slapen op een matras in de woonkamer. Zijn tas was niet ver van hem verwijderd.  De inbrekers hebben alle tijd genomen om het dievenijzer in de keuken los te schroeven en vandaar uit zich toegang tot de woning te verschaffen.

“Ze hebben de achterdeur opengemaakt, mijn tas gepakt en zijn weggevlucht”, vertelt Pinas. Hij doet een beroep op een ieder die enige informatie heeft over de inbrekers, dat te laten weten. De politie van De Nieuwe Grond heeft de zaak in onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDienstwapen en SRD 25.000 gestolen uit woning artiest Emanuel Pinas