dinsdag 19 maart 2024
25 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
0
(0)

Dienstverlening bij EBS niet optimaal komend weekend

lees ook ...

Vp Brunswijk waardeert inzet organisaties voor mensen met sp...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft zijn waardering uitgesproken voor de inzet van organisaties die zich inzetten voor mensen met speciale hulpvragen. Hij erkent dat het toegankelijk maken van o...

In het komend weekend zal de Energie Bedrijven Suriname (EBS), zijn klanteninformatiesysteem updaten. Hierdoor zal dit systeem niet toegankelijk zijn van vrijdag 9 december omstreeks 18:00 uur tot en met maandag 12 december 00:00 uur. Verschillende diensten van het bedrijf, die hiervan afhankelijk zijn zal men in deze periode moeten ontberen.

 De dienstverlening op het gebied van elektriciteitsstoringen en klachten via het storingsnummer 139 gaat normaal door. Telefonische bestellingen voor de 100 lbs. gascilinders, het doorgeven van de meterstand en het opvragen van de elektriciteitsrekening via het klantcontactcenternummer 175 worden ook niet opgeschort.

Alleen het betalen van de stroomrekening, betaling van gas en het oproepen van klantinformatie via Myaccount en de EBS website is in deze periode uitgeschakeld. EBS incassokantoren zullen dus gesloten zijn. De kassadiensten bij de externe dienstverleners, alsook electrische betalingen via Uni5pay en Mope zullen in het verlengde hiervan ook niet mogelijk zijn.

De dienstverlening zal op maandag 12 december 2022 weer worden hervat op alle kantoren. Diensten zullen dan weer toegankelijk zijn voor het publiek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDienstverlening bij EBS niet optimaal komend weekend