maandag 6 februari 2023
28.1 C
Paramaribo
2.5 C
Amsterdam
0
(0)

Dienstverlening bij EBS niet optimaal komend weekend

lees ook ...

SLM agrees to lease an Airbus A340-300

  The Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) and V2 Aviation DMCC of Dubai have agreed to a lease for an A340-300. The contract is valid for 8 months. Work on phasing in and establishing an ...

In het komend weekend zal de Energie Bedrijven Suriname (EBS), zijn klanteninformatiesysteem updaten. Hierdoor zal dit systeem niet toegankelijk zijn van vrijdag 9 december omstreeks 18:00 uur tot en met maandag 12 december 00:00 uur. Verschillende diensten van het bedrijf, die hiervan afhankelijk zijn zal men in deze periode moeten ontberen.

 De dienstverlening op het gebied van elektriciteitsstoringen en klachten via het storingsnummer 139 gaat normaal door. Telefonische bestellingen voor de 100 lbs. gascilinders, het doorgeven van de meterstand en het opvragen van de elektriciteitsrekening via het klantcontactcenternummer 175 worden ook niet opgeschort.

Alleen het betalen van de stroomrekening, betaling van gas en het oproepen van klantinformatie via Myaccount en de EBS website is in deze periode uitgeschakeld. EBS incassokantoren zullen dus gesloten zijn. De kassadiensten bij de externe dienstverleners, alsook electrische betalingen via Uni5pay en Mope zullen in het verlengde hiervan ook niet mogelijk zijn.

De dienstverlening zal op maandag 12 december 2022 weer worden hervat op alle kantoren. Diensten zullen dan weer toegankelijk zijn voor het publiek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDienstverlening bij EBS niet optimaal komend weekend