donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
5
(1)

Diefstal in dierentuin

lees ook ...

Maleisisch bedrijf bespreekt interesse in Surinaamse oliepal...

De Maleisische KTS Group of Companies heeft interesse getoond in de oliepalmteelt in Suriname en is op zoek naar investerings- en samenwerkingsmogelijkheden op dat gebied. Onlangs werd de delegatie on...

Dieven hebben in het weekend kans gezien om verschillende materiële spullen zoals laptops, ricecooker, verdovingsgeweer en geld mee te nemen uit de Paramaribo Zoo. Ook de bewaker is mishandeld. Hij kreeg een klap op zijn hoofd en zijn voertuig is meegenomen.

In de omgeving van Weg naar Zee is de auto uitgebrand aangetroffen, zegt directeur John Altenberg. Hij vindt het verschrikkelijk wat de medewerker is aangedaan, want vanaf hij leiding geeft aan de dierentuin heeft hij zoiets niet meegemaakt.

De daders zijn vermoedelijk bewust gekomen voor geld, maar volgens de directeur hebben ze dat niet kunnen vinden waardoor zij een hele ravage hebben aangericht. Alles is overhoop gehaald, zegt een aangeslagen directeur. “Materiële schade kun je nog oplossen, maar immateriële schade blijft je nog heel lang na. Het is een grote klap voor de dierentuin.”

Met de dieren is er gelukkig niets gebeurd. Deze zaak wordt door de politie onderzocht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDiefstal in dierentuin