zaterdag 12 juni 2021
25 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
5
(1)

Diefstal in dierentuin

lees ook ...

Landelijke Coordinatie Buurtmanagement

De politiezorg wordt dichter bij de burger gebracht door middel van een landelijke coordinatie van het buurtmanagement. Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie heeft daartoe formeel een Landel...

Dieven hebben in het weekend kans gezien om verschillende materiële spullen zoals laptops, ricecooker, verdovingsgeweer en geld mee te nemen uit de Paramaribo Zoo. Ook de bewaker is mishandeld. Hij kreeg een klap op zijn hoofd en zijn voertuig is meegenomen.

In de omgeving van Weg naar Zee is de auto uitgebrand aangetroffen, zegt directeur John Altenberg. Hij vindt het verschrikkelijk wat de medewerker is aangedaan, want vanaf hij leiding geeft aan de dierentuin heeft hij zoiets niet meegemaakt.

De daders zijn vermoedelijk bewust gekomen voor geld, maar volgens de directeur hebben ze dat niet kunnen vinden waardoor zij een hele ravage hebben aangericht. Alles is overhoop gehaald, zegt een aangeslagen directeur. “Materiële schade kun je nog oplossen, maar immateriële schade blijft je nog heel lang na. Het is een grote klap voor de dierentuin.”

Met de dieren is er gelukkig niets gebeurd. Deze zaak wordt door de politie onderzocht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDiefstal in dierentuin