donderdag 28 maart 2024
34 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
5
(1)

Diana Pokie moet keus maken

lees ook ...

Ministerie van AWJ betrekt nieuw onderkomen in voormalig ‘ho...

Het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) heeft een nieuwe fase ingeluid met de ontvangst van de sleutels van hun nieuwe locatie aan de Lalla Rookhweg 25, voorheen bekend als '...

 Diana Pokie is zich ervan bewust, dat de gemeenschap wil weten wat haar keus is. Zij is beslist niet bang om uit ABOP te stappen uit angst voor wat Brunswijk in staat is  te doen, zoals in de wandelgangen wordt beweerd. Ondertussen heeft de Abop allerlei pogingen gedaan om haar weer ‘thuis’ te krijgen, zonder resultaat. Diana Pokie was genoodzaakt onder druk af te stappen als minister.

Pokie krijgt ook ongevraagd uiteenlopende adviezen, van het opstarten van een nieuwe marronpartij tot aansluiting bij een jonge partij.  “Ons land heeft al genoeg politieke partijen en ik beschik ook niet over de geldmiddelen voor de oprichting van een nieuwe politieke partij en de bijbehorende landelijke mobilisatiecampagne”, zegt de politica.

Tegenover  de Ware Tijd  erkende Pokie dat het hoog tijd is om haar politieke standpunt te bepalen. “De mensen willen weten waar ik sta; of ik bij de Abop aanblijf als hoofdbestuurslid en coördinator van Brokopondo of een ander politiek huis kies: BEP, NPS, NDP of VHP.”

In 2015 en 2020 werd zij gekozen als parlementariër voor de Abop. Pokie is tegen etnische politiekvoering, omdat het volgens haar alleen negativiteit brengt.

Bron foto: Parbode

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDiana Pokie moet keus maken