vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
0
(0)

Diabetes is te voorkomen en/of onder controle te houden

lees ook ...

Majoor R. Samuels neemt over van overste P. Wasimin bij de M...

Het Korps Militaire Politie heeft een nieuwe leiding. Luitenant-kolonel Petrus Wasimin, die 40 jaar gediend heeft in het leger, droeg vol vertrouwen de leiding over aan Majoor Roy Samuels. De nieuwe l...

Gisteren 14 november was het wereld diabetesdag. Eerder deze maand heeft het Kabinet van de Vice-President de ‘Kow fit’ campagne gelanceerd. Deze campagne is er niet alleen om de bewustwording rondom COVID-19 te bevorderen, maar ook om mensen te motiveren een gezonde levensstijl er op na te houden.

Onderliggende ziekten zoals diabetes kunnen uw afweersysteem verzwakken. Preventief handelen en een gezonde levensstijl er op na houden is daarom zeer zeker aan te raden! Bent u er nog niet mee gestart? Doe het vandaag nog en bescherm zo uzelf tegen Diabetes. Groenten, fruit, voldoende rust en beweging, zijn ook voor diabeten de medicijn.

Weet dat u niet in de steek gelaten wordt als u ziek wordt. Ook als u wat ernstiger ziek wordt zijn de ziekenhuizen er voor de zorg en de behandeling, precies zoals die klaarstaan voor de ongevaccineerden als die ziek worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDiabetes is te voorkomen en/of onder controle te houden