vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
5
(1)

Dhr. Arcinio Redjawirja haalt hout uit het bos en maakt schooltafels en stoelen

lees ook ...

President Santokhi ontvangt Braziliaanse minister voor vieri...

Ter gelegenheid van de 48e viering van de Staatkundige Onafhankelijkheid van de Republiek Suriname bracht de Braziliaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mauro Vieira, een officieel bezoek aan het la...

Vanmorgen heeft de districtscommissaris van Saramacca, mevrouw Sherin Bansi- Durga 24 gerepareerde stoelen en tafels overhandigd aan mevrouw Gracial Dubois directrice van voj Debie Sahai.

Deze stoelen en tafels zijn onder beheer van de technische dienst van het commissariaat volledig gerepareerd. Vermeldingswaard is dat het hout dat gebruikt is voor de zit- en tafelbladen voor de stoelen en tafels, door het hoofd van de Technische Dienst, de heer Arcinio Redjawirja, uit het bos is gehaald en tot planken verzaagd.

De Directrice van de school gaf aan bijzonder erkentelijk te zijn voor de reparatie van de stoelen en tafels, en dat het meubilair zeker voor verlichting gaat zorgen in het leerproces van de leerlingen.

Tijdens de overhandiging gaf de DC ook aan dat er hiermee een bijdrage is geleverd om het tekort aan schoolmeubilair enigzins te verlichten op deze school.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDhr. Arcinio Redjawirja haalt hout uit het bos en maakt schooltafels en stoelen