zondag 24 september 2023
27.2 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
0
(0)

Dertig jaar Surinaamse Fotografen Vereniging

lees ook ...

Laatste solo expositie André van Frederici

André van Frederici is een kunstschilder, die graag overdraagt. “Als het ware spreekt hij met zijn penseel” volgens bisschop R. Pansa, die aan het woord was tijdens de opening van ‘Lobi Makandra’, zij...

Op 29 september aanstaande viert de Surinaamse Fotografen Vereniging, SUFOV, zijn zesde lustrum. In verband met deze bigi yari houdt de vereniging een foto expositie van 29 september tot en met 8 oktober in de International Mall of Suriname aan de Ringweg-Zuid. Heel Suriname mag meedoen tegen een deelname fee, indien men de auteursrechten bezit of rekening houdt met het portretrecht van geportretteerden.

De expositie is niet verbonden aan een thema. Er bestaat een exporeglement waaraan te exposeren foto’s wel moeten voldoen. Foto ’s buiten Suriname mogen ook meedoen. De vereniging nodigt het publiek uit om mee te doen.

De foto’s mogen digitaal of analoog worden geschoten. Men mag gebruikmaken van een smartphone of drone, aangezien deze ook mogelijkheden bieden om heel goede foto’s te schieten.  Tijdens de expo mogen fotowerken ook verkocht worden.

Een selectiecommissie zal de ingezonden foto’s keuren. Ze moeten expo-waardig zijn, dus kwalitatief en technisch moeten ze goed in elkaar zitten. De compositie moet aantrekkelijk zijn. Deelnemers bepalen zelf het aantal waarmee zij deelnemen aan deze expo. De deelname sluit op 15 augustus. De SUFOV wil samen met de exposanten een geslaagde foto-expositie presenteren.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDertig jaar Surinaamse Fotografen Vereniging