donderdag 13 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
0
(0)

Dertig jaar Surinaamse Fotografen Vereniging

lees ook ...

Rapper Kappalani aangehouden voor bedreiging en wapenbezit

De bekende Surinaamse rapper Kappalani, wiens echte naam Orlando W. is, is vandaag aangehouden aan de Drambrandersgracht. Orlando W. werd nabij Albina Taxi gearresteerd terwijl hij een vuist...

Op 29 september aanstaande viert de Surinaamse Fotografen Vereniging, SUFOV, zijn zesde lustrum. In verband met deze bigi yari houdt de vereniging een foto expositie van 29 september tot en met 8 oktober in de International Mall of Suriname aan de Ringweg-Zuid. Heel Suriname mag meedoen tegen een deelname fee, indien men de auteursrechten bezit of rekening houdt met het portretrecht van geportretteerden.

De expositie is niet verbonden aan een thema. Er bestaat een exporeglement waaraan te exposeren foto’s wel moeten voldoen. Foto ’s buiten Suriname mogen ook meedoen. De vereniging nodigt het publiek uit om mee te doen.

De foto’s mogen digitaal of analoog worden geschoten. Men mag gebruikmaken van een smartphone of drone, aangezien deze ook mogelijkheden bieden om heel goede foto’s te schieten.  Tijdens de expo mogen fotowerken ook verkocht worden.

Een selectiecommissie zal de ingezonden foto’s keuren. Ze moeten expo-waardig zijn, dus kwalitatief en technisch moeten ze goed in elkaar zitten. De compositie moet aantrekkelijk zijn. Deelnemers bepalen zelf het aantal waarmee zij deelnemen aan deze expo. De deelname sluit op 15 augustus. De SUFOV wil samen met de exposanten een geslaagde foto-expositie presenteren.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDertig jaar Surinaamse Fotografen Vereniging