woensdag 6 juli 2022
23.8 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
5
(1)

Delivery is niet ideaal voor alle horecabedrijven

lees ook ...

Vorderingen Ziekenhuizen toetsen? Brunswijk zet hele natie ...

- Rechtmatigheid van vorderingen Ziekenhuizen toetsen en dan pas betalen? - vicepresident Brunswijk zet Suriname internationaal te kijk - Rabin Parmessar stoort zich aan de geheimzinnigheid rond de ...

Jan van Charante is betrokken bij ‘t Vat. Hij stelt dat het concept van delivery zijn eigenaardigheden kent. Het werkt voor elk bedrijf verschillend. Niet voor alle horecabedrijven is het ideaal.

“Bij de één werkt het wel; zeer zeker voor de grote boys – de fastfoodketen – wiens operatie al afgestemd was hierop. Maar bij de ander werkt het totaal niet en dat is een groot deel”, deelt Jonathan Martodihardjo, voorzitter van de Vereniging Horeca Suriname mee.

“Wanneer je bij een onderneming als bijvoorbeeld Lucky Store of Kirpalani iets bestelt en ze geven aan dat het op een bepaalde tijd wordt geleverd, mag je het ook op die tijd verwachten. Met eten is dat een ander soort ding,” volgens Jan van Charante. Hij waardeert de mogelijkheid  voor de horeca om tijdens de lockdown te opereren, maar de realiteit wijst uit dat dit niet voor elke ondernemer winstgevend of kostendekkend is. “Ik kan voor mijn onderneming praten. Delivery is nog geen 10 procent van de omzet”, geeft hij aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDelivery is niet ideaal voor alle horecabedrijven