woensdag 5 oktober 2022
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Defensiepersoneel laat zich vaccineren tegen Covid-19

lees ook ...

President Santokhi ontvangt geloofsbrieven nieuwe Franse amb...

De Franse Republiek heeft een nieuwe buitengewoon- en gevolmachtigd ambassadeur in Suriname. Nicolas de Bouillane de Lacoste heeft zijn geloofsbrieven overhandigd aan president Chandrikapersad Santokh...

In de Memre Boekoe Kazerne-Noord (MBK-Noord) zijn vandaag naast de prioriteitsgroepen, ook overige personeelsleden en partners van militairen en gepensioneerden in de gelegenheid gesteld om zich te vaccineren tegen Covid-19. Minister Krishna Mathoera van Defensie zegt dat het ‘Covid-spuitje’ één van de medische middelen is om de strijd tegen het coronavirus te overwinnen.

De bewindsvrouw die zichzelf al volledig heeft laten vaccineren roept eenieder op om ook hetzelfde te doen. Er is enorme bezorgdheid over de verspreiding van het coronavirus en de vele levens die door deze zeer besmettelijke ziekte worden opgeëist.

“Bescherm jezelf, want niemand gaat het voor je doen. Vermijd contact en ga niet naar plekken waar mensen bij elkaar komen. Ontsmet of was je handen, laat je vaccineren, houd van jezelf”, zei de bewindsvrouw.

In verband met de bewustwording heeft het ministerie eerder een reeks aan voorlichtingssessies gehouden om zowel het burger- als militair personeel in te lichten over de inenting met het AstraZeneca-vaccin. Hierna werd dit personeel in de gelegenheid gesteld om zich te registreren voor de inenting met dit vaccin.

Vooral militairen, die ook een belangrijke bijdrage leveren bij de strijd tegen Covid-19, hebben gehoor gegeven aan de oproep om zich te laten vaccineren. Het aantal doden door Covid-19 blijft echter hoog, evenals de nieuwe infecties. Het is daarom van belang dat wij gezamenlijk de strijd tegen deze ziekte aanbinden en de maatregelen strikt opvolgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDefensiepersoneel laat zich vaccineren tegen Covid-19