zondag 29 januari 2023
26.6 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
5
(1)

Defensiepersoneel geniet van succesvolle family day

lees ook ...

President Santokhi op receptie Canadese missie in Suriname

President Chandrikapersad Santokhi was op donderdag 26 januari 2023 aanwezig bij een receptie van de Canadese missie in Suriname. Het staatshoofd gaf daarbij aan zeer ingenomen te zijn met de sterke s...

Lachende gezichten, lekker eten, muziek, sport, een clown, kinderspelen en tal van activiteiten op het terrein van de Memre Boekoe Kazerne op 3 december. Ook de kinderen genoten met volle teugen van de Family Day van het ministerie van Defensie. “Het is een bijzondere dag waarop wij proberen om het gezin erbij te betrekken”, benadrukte Defensieminister Krishna Mathoera.

Voor Mathoera en de bevelhebber van het Nationaal Leger, kolonel Werner Kioe A Sen, is het belangrijk dat familie weet waar hun dierbare werkzaam is. Militairen oefenen een beroep uit waar zij vaak heel lang op verre locaties gedetacheerd worden en in heel moeilijke en levensbedreigende situaties terechtkomen. Hierdoor zijn zij voor heel langere periodes afwezig van hun gezin.

De kinderen hebben genoten van de clown. Foto: Defensie

“Het type beroep dat we hebben, is een zwaar beroep”, stelde Kioe A Sen. Ondanks de beperkte is het belangrijk om zulke activiteiten te organiseren en meer betrokkenheid, saamhorigheid, kameraadschap en verbondenheid met elkaar te creëren. De aanwezigen mochten verder ook genieten van een demonstratie van bivakaspecten, het overschrijden van de hindernisbaan, sport en een jamsessie van de Militaire Kapel.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDefensiepersoneel geniet van succesvolle family day