maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Defensie licht personeel voor over AstraZeneca vaccin

lees ook ...

Rest returns to the soldiers, a new union forms

A new labor union inside the defense industry has registered, or calm appears to have just returned to the National Army (NL) as the Ministry of Defense and the Association for the Legal Position of M...

In het kader van de bewustwording tegen Covid-19 werd er door het ministerie van Defensie een reeks aan voorlichtingssessies gegeven aan het personeel over het vaccineren met het AstraZeneca-vaccin. Zowel het militair- als burgerpersoneel werd hierbij in de gelegenheid gesteld om zich te laten registreren. Majoor Eleen Simson, arts binnen het Nationaal Leger, zegt dat militairen altijd nog de vrije keus hebben om zich tegen het virus te vaccineren. Of niet dus! 60-plussers en 40-plussers met een aandoening vallen in de prioriteitsgroep. 

Op het terrein van het ministerie aan de Kwattaweg hebben zich dinsdag 45 personen geregistreerd. Zowel majoor Simson en luitenant Sherilyn Djojomoenawi waren belast met de voorlichtingssessie. Zij hebben hierbij ook diverse vragen van de manschappen aangehoord en beantwoord. De bedoeling is dat hiermee alle twijfels en onduidelijkheden over het vaccinatieproces worden weggewerkt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDefensie licht personeel voor over AstraZeneca vaccin