vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
0
(0)

Deel servicestations normaal open

lees ook ...

Assembleevoorzitter ontvangt conceptwet Kiesregeling van act...

De voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA), Marinus Bee, heeft vrijdag een conceptwet voor aanpassing van de Kiesregeling in ontvangst genomen van actievoerders. Bee heeft aangegeven dat de trekke...

Hoewel de Surinaamse Servicestation Exploitanten Bond (SSEB) na een spoed algemene ledenvergadering gisteravond heeft besloten om vandaag in actie te gaan, zijn enkele pompstations normaal voor het publiek. Roy Boedhoe van Roy Boedhoe Enterprise garandeert dat landelijk alle RBE-servicestations normaal openblijven.

Het SSEB-bestuur heeft gisteren gesproken met een bemiddelingsteam bestaande uit deskundigen van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) en het ministerie van Financiën en Planning. Door de vertegenwoordigers van EZ is benadrukt dat de leiding van het ministerie bereid is een brugfunctie te vervullen om een oplossing te helpen zoeken voor de kwestie tussen de SSEB en de oliemaatschappijen.

De SSEB onder leiding van Guno Castelen is ontevreden over een aantal zaken. Een van de zaken die de leden van de SSEB opgelost zien is de loskoppeling van de winstmarge van de oliemaatschappijen. Ze vinden dat zij een winstmarge moeten kunnen vaststellen, zoals die geldt voor de winkels. Of er moet een aparte winstmarge worden afgesproken, die niet afhankelijk is van de oliemaatschappijen.

Ondanks de RBE-servicestations normaal open zijn nemen burgers niet de kans en is er een rijvorming bij de stations waar te nemen. In sommige gevallen worden er zelf ook jerrycans gevuld in geval er een langdurige staking komt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDeel servicestations normaal open