donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
5
(1)

De VHP-er Dinie Blokland is ziek

lees ook ...

President Santokhi: “Laat uw moskee een multifunctioneel geb...

President Chandrikapersad Santokhi mocht als hoge gast bij moskee Djamaat Noeroel te Meerzorg de opening van het nieuwe gebouw verrichten. Hij mocht het lint doorknippen. Het gebedshuis is zaterdag ge...

De VHP-er  Dinie Blokland, is jarig. Zij is bekend als Ma Dinie, en was kort voor de verkiezing vaker in de media. Ma Dinie i ziek en opgenomen in het ziekenhuis in Nederland ter verpleging. Dit bericht heeft haar partij via haar dochter bereikt. Ma Dinie blokland is 72 jaar oud.

“Dit minder prettig nieuws willen wij ook aan de gemeenschap en de structuren van de VHP mededelen. De VHP leiding staat in contact met de familie over haar gezondheid.  Mevrouw Ma Dinie, is de afgelopen jaren een grote steun geweest voor de partij”, meldt de VHP in een  verklaring.

De partij roept op tot gebed voor Ma Dinie: “Laten we voor haar bidden en dat ons gebed verhoord wordt. Het hoofdbestuur van de VHP en alle structuren wensen mevrouw Blokland, een spoedig herstel toe”, aldus de verklaring. Eerder had Ma Dinie de NDP verruild voor de VHP.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe VHP-er Dinie Blokland is ziek