dinsdag 27 februari 2024
32 C
Paramaribo
6.6 C
Amsterdam
0
(0)

De Surinaamsche Bank N.V. viert 159 jaar toewijding aan financiële dienstverlening

lees ook ...

USAID biedt kansen voor duurzame energie in Caribisch Gebied...

Het Directoraat Technologische Innovatie (DTI) van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft op dinsdag 20 februari 2024 een informatiesessie georgan...

Vandaag, op 19 januari 2024, viert De Surinaamsche Bank N.V. haar 159-jarig bestaan, een mijlpaal waar we met trots op terugkijken.

DSB werd opgericht op 19 januari 1865 en heeft gedurende haar 159-jarig bestaan zowel hoogte- als dieptepunten beleefd. Dankzij de toewijding en inzet van haar bestuur en medewerkers heeft DSB onlangs het financiële jaar 2020 positief kunnen afsluiten. De vooruitzichten na 2020 zien er ook zeer positief uit.

Als de grootste bank in Suriname speelt DSB een cruciale rol bij het versterken van de financiële dienstverlening in het land. Samen met haar nieuwe directieteam, de Raad van Commissarissen en alle medewerkers kijkt DSB uit naar verdere ontwikkelingen in het Surinaamse bankwezen en de uitbreiding en verbetering van haar dienstverlening aan de Surinaamse samenleving.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe Surinaamsche Bank N.V. viert 159 jaar toewijding aan financiële dienstverlening