woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

De school vangt op tijd aan

lees ook ...

Volksgezondheid streeft naar voldoende medicijn in voorraad

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid wil gedaan krijgen dat door bestelling de voorraden van noodzakelijke medicatie op peil wordt gehouden. Hij meent dat er bij het Bedrijf Geneesmiddelen Voorz...

De kerstvakantie van het schooljaar 2021 2022 sluit normaal af op 06 januari. Het tweede kwartaal zal aanvangen op vrijdag 07 januari 2022. De wettelijke regeling van twee weken vakantie is hierbij in acht genomen.

In de Raad van Ministers (RvM) is besloten om vooralsnog de schooldeuren niet te sluiten, ondanks de toename in het aantal COVID-19-besmettingen. Er zijn protocollen waarmee er wordt gewerkt en een ieder dient zich te houden aan de MoHanA-protocollen. Niet alleen op school, maar ook thuis dienen personen zich aan de regels te houden.

De departementsleiding raadt ouders aan om hun kinderen niet zonder noodzaak de straat op te laten gaan. Het vaccineren wordt echter nog steeds aanbevolen, maar niet een ieder is daartoe bereid. Dat vormt nog steeds een grote uitdaging voor het ministerie, maar op de scholen wordt er nog altijd met groepen van 15 leerlingen gewerkt.

Het ministerie is ook al gestart met het vervoeren van leerkrachten die naar het binnenland moeten. Ook de scholen in het achterland starten ook op vrijdag 07 januari met de lessen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe school vangt op tijd aan