dinsdag 21 maart 2023
30 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
5
(2)

De rode haan heeft gekraaid bij Houtzagerij Nooitgedacht N.V.

lees ook ...

Saya requests that the president make contact and conversati...

President Chandrikapersad Santokhi has been urged to interact more with society and directly address the populace by businessman Jean "Saya" Mixon. On Saturday, March 18, Mixon was welcomed by the hea...

Vlammen hebben houtzagerij Nooitgedacht N.V. aan de Duisburglaan nr 7 in het as gelegd. Er is vanmiddag brand ontstaan in het houtbedrijf, die voldoende is gevoed door de enorme hoeveelheid brandbaar materiaal. Het resultaat was een grote vlammenzee en veel rookontwikkeling, die heel veel aandacht trok. Nieuwsgierigen begaven zich op de weg om de brand te zien.

De brand heeft gezorgd voor files op wegen in de wijde omgeving van de Coesewijnebrug. Tot aan de Nw. Weergevondenweg was de file waar te nemen. Terwijl dit gaande was waren de brandweerlieden in protest. De politie was gelukkig aanwezig om zaken in goede banen te leiden. Omstanders werden op een afstand gehouden.

Vandaag trokken leden van het Korps Brandweer Suriname (KBS)  vanuit de hoofdbrandweerkazerne aan de Gemenelandsweg naar  het regeringsgebouw om vicepresident Ronnie Brunswijk te spreken. Het is niet bekend in hoeverre dit de reactie op de brandmelding heeft beïnvloed.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe rode haan heeft gekraaid bij Houtzagerij Nooitgedacht N.V.