zondag 3 december 2023
31.1 C
Paramaribo
1.7 C
Amsterdam
5
(1)

Presidentiele delegatie op uitnodiging naar Barbados

lees ook ...

Historisch moment: ambassadeur van Saudi-Arabië biedt geloof...

In een historische ontmoeting verwelkomde president Chandrikapersad Santokhi de niet-residerende ambassadeur van het Koninkrijk Saudi-Arabië, Abdullah Muhammad Alsaihani, op het presidentieel paleis. ...

Een presidentiële delegatie vertrekt op dinsdag 19 april naar Barbados op uitnodiging van premier Mia Mottley voor deelname aan het De-risking and Correspondent Banking Congres. Tijdens deze bijeenkomst zullen deelnemers zich buigen over de uitdagingen, waarmee de kleine landen in de regio te kampen hebben op het gebied van de-risking en correspondent banking.

Premier Mottley heeft behalve het staatshoofd van Suriname nog andere stastshoofden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een rondetafeldiscussie op 20 april 2022. De regeringsleiders zullen dan samen met de vertegenwoordiger het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, senator Maxine Waters, praten over problemen die kleine landen in de regio ervaren met betrekking tot correspondent banking. Op het programma staan gesprekken met de Caribische staatshoofden, de Oost-Caribische Staten, de secretaris-generaal van de Caricom en de president van de Caribbean Development Bank (CDB).

De delegatie keert op 20 april, na het congres, terug naar Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresidentiele delegatie op uitnodiging naar Barbados