donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
0
(0)

De politie gaat de wegen richting het Parafestival goed bewaken

lees ook ...

Pertjajah Luhur laat spierballen zien: Kick-off campagne gro...

"Na slechte tijden komen er goede tijden. Na regen komt er zonneschijn," verklaarde Bronto Somohardjo, ondervoorzitter van de Pertjajah Luhur (PL), vol trots tijdens de massale kick-off van de verkiez...

De afdeling Public relations van het Korps Politie Suriname en wel de Regio’s Paramaribo en Midden, in het bijzonder de politie ingedeeld in de districten Para en Brokopondo, hebben de samenleving medegedeeld, dat zij hard zullen optreden bij constatering van ongeregeldheden op de wegen die leiden naar onder andere het: Parafestival komend weekend.

In verband met het te houden Parafestival in het weekend van vrijdag 01 tot en met zondag 03 september 2023 zal de politie haar opvallende en onopvallende surveillance extra verhogen. Tegen elke vorm van strafbare handeling zal de politie optreden. De politie waarschuwt ten overvloede de zijspiegel- en ruitenwisser dieven af te blijven van andermans goed.

Door duidelijk zichtbaar en herkenbaar aanwezig te zijn op de weg zal de politie haar dienstbaarheid vergroten naar de samenleving toe. Op de samenleving wordt het beroep gedaan bij ongeregeldheden gelijk contact op te nemen met de politie op het alarm nummer 115, de gratis Tip lijn 179 of het dichtstbijzijnde politie bureau. Veiligheid, een zaak van u en de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe politie gaat de wegen richting het Parafestival goed bewaken