vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
5
(1)

De partner van Zachari Zeegelaar is trots op hem

lees ook ...

Asking the IMF to construct additional prisons

The administration can now request funding for more prison construction from the International Monetary Fund (IMF) as negotiations have begun. The number of people who use social media to vent their a...

Zachari Zeegelaar is de eerste Surinaamse assistant-arbiter, die leiding gaf aan een voetbalwedstrijd op de Olympische Spelen. Surinamers hebben dan ook heel trots de Olympische wedstrijd tussen titelverdediger Brazilië en Duitsland gevolgd. De Surinaamse Zachari Zeegelaar was namelijk assistant referee 2 samen met Ivan Barton (referee), David Moran (assistant referee 1) van El Salvador en de Bulgaar Georgi Kabakov (vierde official).

De partner van Zeegelaar raakt niet uitgeproken hierover. Simone van Els: “Meestal zeg ik hem dat hij ‘mijn beste Fifa-assistent-referee’ is, maar daar houdt hij niet zoveel van. Daarom doe ik het alleen wanneer ik hem wil plagen. Het gaf mij een goed gevoel om hem te zien vlaggen, omdat ik weet hoe hard hij ervoor heeft gewerkt. Voor de partner van Zeegelaar was het geen verassing, dat hij daar stond. “Dat wist ik vanaf het moment dat Zachari mij vertelde dat hij de fitnesstest had gehaald.” Verder zegt zij van hem: “Hij is erg lief en positief ingesteld. Hij is verder heel behulpzaam en heeft altijd een luisterend oor.”

Zij heeft geen moeite om hem te delen met zijn sport.”Het is iets waarvan hij houdt en ik ondersteun hem altijd daarbij. Zijn grootste droom is het WK in Qatar. Met de hulp van de Almachtige is hij al voor 95 procent binnen. De andere 5 procent zal hij zelf moeten doen door hard te trainen, zodat hij die fitnesstesten haalt”, aldus Van Els.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe partner van Zachari Zeegelaar is trots op hem