zondag 5 december 2021
28.3 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
4
(2)

De overheid koopt binnenkort tweedehandse auto’s

lees ook ...

Einde vierde Covid-golf in zicht

Soenita Nannan Panday-Gopisingh, voorzitter van de Stuurgroep Covid Communicatie, sprak van goed nieuws en een dalende trend van de Covid-19-gevallen tijdens vierde Covid-golf. Zij heeft in het persce...

Het ministerie van Openbare Werken(OW) heeft bekendgemaakt dat het in maart openbare aanbesteding houdt voor voertuigen in A-1 conditie. Dit is noodzakelijk, omdat er een ernstig tekort aan voertuigen bij de overheidsdienst bestaat. De regering bezuinigd en besloot dus geen nieuwe, maar wel veilige auto’s te kopen.

De prijs van een voertuig zal gemiddeld US.10.000,- moeten zijn. Een groot deel van de overheidsvoertuigen zijn verkocht kort vóór de verkiezingen zegt minister Riad Nurmohamed desgevraagd. Volgens hem zijn er voor  zowel toppers als loyalisten van de vorige regering  dienstwagens verkocht. Verder zijn er tientallen auto’s jaren  gewoon defect.

Hierdoor hebben tal van instituten niet kunnen functioneren. Zij hebben geen vervoer. De districtscommissarissen  en instanties, die hout- en goudconcessies moeten controleren zijn hiervan een voorbeeld. Er zijn voertuigen nodig op de verschillende ministeries. Elk ministerie moet een urgentielijst voor auto’s indienen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe overheid koopt binnenkort tweedehandse auto's